Hoppanej



Åker vi till snart.. i morgon ska jag dricka vin med tjejerna. ( Håll dig frisk Anna, please Annars blir du frisk av alkoholen..) heh..

Hoppanej är vad Kate säger om byhålan.

Hej svejs..

Utmaning (badrumsskåp)








Sicken jäkla tur att jag rensade skåpet förra månaden. :-)

Sminket har jag i en necessär som hänger på en krok. Tur det, annars hade ni kolat vippen.

Badrumskåp

Ingen bild tagen, batteriet dog och datorn upptagen till alldeles nyss. men det kommer en i möra.

sanrt är det lördag. Snart heter dett. det heter det. trött nu. sova. godnatt.

Ny färg (bild)








Japp så blev det.

Tar ni mig lite seriösare nu??

Brunett på 20 minuter



Jaha, då var man brunett då. Undrar om man blir tagen mer seriöst nu? Endel människor hävdar ju att de är så. Såg t.o.m en dokumentär om det för några veckor sedan.

Jag trodde ju i min blonda enfald att det var en toning jag köpt, men efteråt insåg jag att det var en permanent färg som kletats i skallen. Så går det när man inte läser ordentligt på förpackningen.

Kate har haft hög feber hela helgen, jag antar ett det är den beryktade 3-dagars. Hoppas det iaf. För i så fall är hon frisk till kvällen.
Annars så har det inte hänt ett smack. Det beryktade snöovädret kom aldrig hit till Öret, istället fick vi regnslask. Inte särskilt trevligt med andra ord.

I morgon vankas det ny arbetsvecka. den kommer att börja bra. :-)

Fniss


Börjar bli en riktig liten personlighet.



Kate har nu vid två års ålder börjat bli en riktig personlighet. Hon är oftast en glad tjej men med ett djävulusiskt humör när man inte gör som hon vill. Ja ja, hon är nog lite, men bara liite ;-) bortskämd.



På kvällarna har hon små durer för sig. som tex när vi satt på ny blöja för kvällen och ska sätta på nattlinne eller pyjamas. Hon ska alltid pussa bilden som är på bröstet på plagget en stund innan man får klä på henne det. pussandet har numera gått över till ett fasligt grovhånglande med, katter och hundar, svampflickor och Molly Mus bl.a.
Jag sitter oftast i skräddarställning i vår kökssoffa och har plagget i knät och hon i princip ligger och ålar sig i mitt knä och pussar/hånglar.

Sedan borstar vi alltid tänderna. Vi har två tandkrämer till Kate- en med Bamse och en Colgate med stjärnor i tankrämen. Stjärnorna kallar hon dessutom lilla stie ( lilla snigel), då hon har lite svårt att hålla isär blinka illa stjärna och lilla snigel akta dig. Nog om det. Iaf så brukar jag fråga vilken hon vill ha och först säger hon en sort och då tar jag fram den men då ändrar hon sig alltid. Jag har då istället valt att ta fram den motsatta och gissa om hon blir förbannad då!

Sedan är det dags för bokläsning, 3 nappar ska med in i sovrummet. Hon ska ha en i munnen och de andra två, jag ljuger inte nu, mellan tårna. Det är jätteviktigt. När jag sedan ska stoppa om henne och få godnattpuss, ska hon alltid säga nej två gånger innan jag får pussen. Denna dur tröttnade jag ganska snabbt på så jag gick ut och det blev ingen puss så det slutade hon med.

Sedan ahr hon börjat säga dumma dig emellanåt. detta är naturligtvis inte acceptabelt och numera vet hon att när hon får isblicken av mamma då är det bäst att fjäska järnet, så då kommer hon alltid och lägger huvudet på sne och ska pussas massor. hon vet att fjäsk lönar sig.

Hon har också lärt sig att man kan dra ut på att göra saker genom att säga jag kommer snart, mamma.
Hmm, vad kan hon ha fått det ifrån??

Nu ligger iaf det lilla grynet och läser Emmas dagis. Förhoppningsvis somnar hon snart då hon inte sov mycket middag eftersom jag, mitt klantarsel, glömde min mobil i sovrummet och hon lade an på den. Så Anna, jag antar att du har ett 6 minuter långt meddelande på din telefon idag.

Hej svejs på er.

Just ja, på onsdag vill jag att ni håller tummarna för Muminmamman som har två tentor. Tack.

Så där ja.




Då var lägenheten städad, alla julsaker i förrådet, disken diskad, dottern har fått kvällis, ny blöja, borstat tänderna, blivit läst för och nattad. Dessutom är jag inne på mina andra maskin tvätt nu.
Nu ska jag koppla av efter en arbetssdag.

Det har inte hänt ett smack sedan jag skrev sist. Förutom att jag förundras över korkade människor på bussar som ska tränga sig in med vagnar när det uppenbarligen inte finns plats. Och detta får ni fanimig ta som ni vill, men inte är det någon med svenskt ursprung som gör det heller. Sedan när folk säger till att det inte går låtsas de inte förstå språket. Underbart att man kan få komma iväg i tid med bussen när man ska hem.

Så nu har jag fått det ur mig. Nu känns det bättre.

Snart fredag och helg. Gud vad skönt att allt inte ha en massa kvar att göra när man är ledig, annars har man det hängande över sig och så sitter man där med sin avkopplande kaffekopp på lördag förmiddag med dåligt samvete och inre stress över allt man bör göra. Det slutar vanligtvis med att ingenting blir gjort.

Jag ska slappa i helgen.

Vad ska ni göra???

Jihaa 2!

Då vann jag lite till. Me lajk BINGO!!!!

Jihaa!!

Jag vann just 700 bubbelibugs på Aha-Bingo. Första gången jag spelade!!. Så jäkla nice. Det lönar sig med att vara med på gratismakeup. :-)

Klicka här..


Ut Ut Ut...




Anna, det där jobbet finns i varenda liten byhåla upplagd!! Ha ha, jo det vore nått va???

Idag åkte granen ut ( fniss, jag skrev grannen först, hade kunnat misstolkas tror jag), eller ut och ut, den är nerpackad i sin lilla stora kartong. Jag har en ganska stor plastgran, men tro inte att den är barrfri för det, nädå, jag lär nog också hitta barr fram till midsommar. Fasen vad skönt det var, det enda jag behöver nu är en fönsterlampa till sovrummet, där får granen,( nu var jag där igen, o skrev grannen, förresten har jag ingen gran där), utan en stjärna i fönstret.

Nä nu börjar jag om. Jag har en stjärna i fönstret i sovrummet. Den får hänga kvar tills jag köpt en lampa att ha i fönstret där istället. Jag vill ha en som hänger, men många gånger när man köper såna lampor måste man montera och greja själv och det vill inte jag, så det blir väl en på fot kan jag tro.

Ja, ja ikväll ska vi käka sånt här...




och Peter får...



och det tillkommer...

och....   


Jag kommer att rulla fram ännu mer efter ikväll.

ME....





Nytt jobb???




Jag har upptäckt att jag har fler läsare här fortfarande än på andra bloggen. Kan det vara så att headern är för provokativ där kanske? *fniss*

En halv arbetsvecka har gått och jag har skött mig på jobbet, eller jag har haft tur kan man säga.
Indra!! Har du jobb till mig? Jag kan sälja som satan, men är lite less på där jag är nu!!!!

Jäkla lågkonjunktur, finns för fasen inte många jobb att söka.

Jag kommer att skriva här och där, så blir det. JA.
Pöss på er.

mejl

Anna j. Var lugn, jag var i ett känsligt skede då. Läs på och kommentera om du vill. Mejla mig så får du nya adressen, Petra med för den delen. [email protected]

Fråga.

Jag bara undrar om nån läser fortfarande?

RSS 2.0