Back in Öret

Då var man hemma igen, och tillbaka på jobbet dessutom.

Helgen har varit kalasbra, synd bara att solen inte ville titta fram, men det var skönt ändå.
Lördagen spenderades hos Piia med vin och cider, mycket trevligt, det behövde jag..
Söndagen spenderades mestadels ute med Kate, hon har mycket spring i benen den lilla damen. Det är ett ständigt pass, men roligt är det att se henne upptäcka världen och dess innehåll.

Nu har jag varit på Indiska och handlat ett par pjucks till mig, det blev ett par ballerina i svart med lite guld och glitter på. Men inte smaklöst utan väldigt diskret. 79 riksdaler betalade jag för dom, så dom kan jag slita på med gott samvete under sommaren. :-)

Skönt att det bara är en tredagarsvecka. Jag far nog upp till byhåla tilöl ledigheten igen, måste ju träffa Anna med familj också. Sedan tror jag att jag och pappsen ska ta oss en tur till Arboga och hälsa på farfar med.

Hej hopp i en talltopp

Kopparberg.

Idag far jag och Katean till till byhåla, fasen vad nice det ska bli, längtar som fan efter mina föräldrar och mina vänner. Och i morgon blir det kalas, 30+4 år ska firas!!! Sedan är det bara 3 dagar tills jag åker upp igen, är ju långledig över Valborg.

Kanske kan det bli lite radirajraj över valborg med någon väninna som börjar bli vinsugen???

Kram

Födelsedag igen..

Idag fyller sötnosen Fanny 4 år.. Grattis till henne. :-) Hoppas hon får nått extra smarrigt av sin mamma idag..

Nu måste jag jobba..

Fint väder..

Idag borde jag fixa i trädgården, putsa fönster och städa. Jag kan möjligtvis tänka mig att dammsuga och torka golv. En sak jag SKA göra är att hänga upp mörka gardiner i sovrummet för som det är nu med en dotter som vaknar när solen går upp det orkar jag inte med.

Hon ska iväg med gudfadern idag på en liten tur iaf. Det blir roligt för henne..

Jag längtar till Kopparberg och alla härliga människor där, ni vet vilka ni är..

Födelsedag..

Idag får man ju gratulera och välkomna Piia till 30-klubben!!! Ska bli så trevligt nästa helg när jag ska dit och fira henne och dottern som fyller 4 på tisdag. :-) Ser verkligen fram emot det..

Annars rullar det på som vanligt, jag har börjat jobba igen efter sjukskrivningen, blähä..

KAte och jag har varit ute länge idag och promenerat och lekt. Hon åkte rutschkana och klättrade och gungade, vi tog en tur till affären också.. Sedan blev det middagssovning för oss båda och sedan middag. Pannbiff stog på menys idag..


Tänd ett ljus..

Ord kan inte beskriva hur jävla förbannad jag är på denna jävla 42-åring, måtte han plågas av alla helvetes kval för det fruktansvärda han har gjort.

Tänd ett ljus för lilla Engla och hennes familj.

Grattis L o P..

Som fick en liten flicka igår morse på nått BB i Stockholm.

Jodå, det var som jag misstänkte..

Lunginflamation, så nu är jag sjukskriven till på tisdag och får käka penicillin och dricka Mollipect. Först ville han ge mig en annan hostmedicin med lite morfin, men den skulle jag inte få ta då jag har vissa gallproblem. SKIT! Morfin är fina grejer, vill ha.

Nu ska Peter och Kate gå ut och sparka boll, jag ska spela Sims2.

Håll tummarna

Jag är fortfarande sjuk, hade över 39 i temp i morse. Buhu. Fy fasen, så här sjuk har jag inte varit sedan jag var barn. Har fått en läkartid idag 1345, får väl hoppas att man kan få nått mot hostan och att det inte är nån jävla lunginflamation..

Sunt jävla förnuft.

JAg är hemma från jobbet. Har lite feber och en jävlig hosta som får mig att spy. Mysigt, NOT! Ont i lungorna och i skallen, men Ipren hjälper iaf. Får se hur länge det håller i sig.. det gör ont i ögonen också när jag tittar åt sidorna..

Kate är till tandläkaren nu med Peter, hoppas de kollar ordentligt den här gången och inte bra pratar en massa strunt som de gjorde sist. Vi vet att vi ska borsta tänderna på henne, det gör vi med, hon tilloched kommer in på toa och ber om det. Vi vet att vi inte ska ge henne sötsaker, det gör vi inte heller om det inte är något särskilt tillfälle. Men att vi inte ska ge henne yoghurt eller vitt bröd t.ex är ju bara för mycket. Det handlar väl om sunt förnuft. hon äter sama bröd som vi gör, har vi limpa hemma så får hon det, har vi kavring hemma så får hon det. Yoghurt får hon några ggr i veckan bara om ens det. Men enligt tandläkaren bör man inte ge det alls då det är för mycket socker i det. TRAMS!

Pressa de puckade föräldrarna som ger 4-5 månaders bebisar klubba för att lugna ner dem i affären. Jo det är sant, jag har sett det med egna ögon. Nyp åt de föräldrar som häller saft eller coca-cola i nappflaskan. Jo jag har sett det med i Vivalla centrum.

Min unge äter samma mat som vi gör, hon får pizza ibland, hon får pommes ibland, men inte friterade pommes, hon får de jag gjort själv i ugnen och utan salt, men hon får inga mängder, ett par stycken bara. Och det må vara hänt att jag på grund av det borde stympas enligt er perfekta föräldrar där ute som bara ger era barn ekologiskt och inte barnmat på burk. Men jag har en jävligt sund och frisk unge som mår bra. Hon älskar frukt och nästan all mat, hon dricker mjölk och vatten, nått annat gillar hon inte. Försökte med att ge henne saft när hon var magsjuk så hon åtminståne drack nått, men nej, det ville hon än mindre ha än vatten. Så, jag är nog inte så hemsk som vissa av er tycker att jag är.

Såg ett TV-program igår om AP, attatchment parenting. Men blä. Amma barnen till de är 5 år eller mer, fy fasen vad äckligt jag tyckte det var. Bytte kanal så jag slapp se de stora fullt pratande barnen med tänder sitta och suga på mammans bröst, en unge på varje bröst even.. 'rysa*

Och hon som bar sin unge i sjal när den var 4 år, bara för att ha henne nära och för att hon skulle kunna vara med och se allt från samma perspektiv som mamman.. Näää.

Hur blir de barnen när de blir stora?+ Skulle gärna se en dokumentär om det, när de är vuxna, vad de tycker och hur de upplever världen..

Nog om det, låt de göra som de vill,  jag tror dock att barnen behöver närhet, men inte konstant närhet och inte tills de är så stora som de var i det programmet.

Hej svejs



Madonna+Justin=sant

Och bra är det med.. Äntligen kommer min bästa med en ny skiva..
*danselidans*

Hurtig...

Då var man på jobbet då.. Har börjat att cykla till arbetet, det tar cirkus en halvtimme och då tar jag det lungt, sen en halvtimme hem. Det behöver jag, kanske man kan klämma i sig dom där jeansen som ligger i garderoben och väntar.
Får la se hur pass kondisen är om en månad för nu är den urusel.

cykel cykel..
(den kommer ingen annan än farsan fatta, och han läser inte här)

RSS 2.0