Hemma igen.

Äntligen.

Jag hatar att jobba inom vården, plötsligt minns jag varför jag slutade. Vilket skitgöra, bokstavligt. Men jag ska nog stå ut och ha tålamod i sex nätter till..

Tell U more tomorrow..

Nattuggla.

Jag jobbar. Det är lungt. Nä, nu larmar det.. Det var inte här där jag är... Det är skitadrygt att jobba natt, jag hade glömt hur jävligt man mår när man inte får sova normalt..

Nä, blä..

Jag längtar efter Peter.

Snart så..

Far vi till Kopparberg. Kate och jag. Jag ska jobba 5 nätter nästa vecka med början på måndag.. Så det blir nog inte mycket blogga av då om jag inte kan snika åt mig en dator någonstans då mamsi och papsi inte har någon med internet.

Hoppas, hoppas det blir fint väder iaf, så man kan få sig lite sol och bad.

Nu ska jag packa ungefär ett ton kläder och leksaker.

Hej då på ett tag.

Byhyåla värre än Köppis.

Idag ska vi till en byhåla värre än Köppis. Träffa Peters pappa, mamma, syrror, utom en, och äta gott hoppas jag. :-)

Hej hopp.

Min lilla skrutta.

Det var så skönt när hon kom hem igår. Jäklar vad jag hade saknat henne. Men såå skönt ändå att det hade funkat så jäkla bra hos Sabina och Lasse. Jag tyckte nog Kate såg mest snopen ut när hon fick se mig igår kväll. :-D Men sedan var det fullt ös. Jäklar vad hon kryper nu, ålar omkring och leker med sina grejer. Hon har dock inte fattat att hon kan kräla ut i hallen och köket än, tack och lov!!!

Väldans skumt var det iaf att vara helt ensam hemma igår, visst skönt när jag skulle sova, men jag vaknade ju en gång i timmen iaf. Men jag tog ett långt bad i min ensamhet, tills Peter kom hem iaf, och det var skönt att kunna göra i lugn och ro.

Att jobba i Kopparberg var sig likt, det kändes som om jag haft sommarsemester bara sedan jag var där sist.

I morgon ska vi hälsa på Marina och Anon i byhåla, hoppas det blir trevligt. Men det blir det nog.. :-)

Tjosan..

Trött..

Jag är såå trött.. 4 timmar sedan igår har jag sovit. Jag längtar efter min man och mitt barn.

Hej hopp..

Jobba.

I natt ska jag jobba på sjukhemmet i Köppis. Jag skulle egentligen gått bredvid då jag inte jobbat där på några år, 2 eller vad det nu är, men det fattas folk så de undrade om jag kunde jobba på riktigt. Jag sa ja om jag slapp jobba med en vikarie.. Ah, det ska välan gå bra..

Det jag är mest nojjig över är att lämna bort bebban ett dygn.. Usch.. Det är första gången och det spelar ingen roll att jag vet att hon kommer ha det jättebra hos Sabina och Lasse, det känns jobbigt ändå.

Nu måste jag styra upp allt med saker som ska med Kate till dom. Matstol, gåstol, sängkläder, kläder, leksaker, blöjor, tvättlappar, mat och vagnen. Jävlar, bilbarnstolen också ifall de ska ta sig en tur.. Det är ju inte en sak att tänka på. Jag ska packa allt i en IKEA-påse så slipper jag ha femtielva olika väskor och påsar..

De kommer klockan 1300 och hämtar allt, så ska jag gå över till dom med Kate och vara där en stund så att hon inte bara blir lämnad. Men jag tror att det bästa är att någon av dom går iväg med Kate och att jag  har åkt när de kommer tillbaka, eller nä, jag vet inte.. Usch vad jobbigt. JAg är en hönsmamma, jag vet!!!!

Nä, fixa och dona som en matrona...

Hej hopp...

Anna.

Min Anna!! Såå glad för din skull, najs med jobb ju!!!!

Bebban kryper lite numera, men hon vägrar åla/hasa/krypa av mattan. *asg* Spelar ingen roll vad jag försöker med, hon snurrar bara runt då istället..

Idag ska jag fixelitrixa med allt till imorgon då Kate ska sova borta för första gången..

Bye bye

Tvättdag.

Japp, det är det idag igen.. Suck. Men det måste ju göras och som tur är så har jag ju vagnen att köra i. Bebban i bärselen och tvätten på vagnen, det blir bra det. :-)

I morse när jag vaknade av Kates matgnäll så låg Peter på soffan klockan 7.00. Jag trodde han hade försovit sig, men han hade åkt till jobbet i god tid, men ingen hade varit där och grinden var låst. Surt. Sedan ringde de och sa att det var någon som hade försovit sig.. JA, ja, han åkte tillbaka.. Där sprack mina tvätthjälpsplaner jag hade under en timme. :-D

Helgen har varit lugn.. Vi tog en familjetur i bilen i lördags och hamnade hos en av Peters kompisar på fika, det var trevligt. Sedan följde han med hit och de fixade med några filmer eller vad det nu var.. ;-) Jag hade tidigare under dagen stekt ca70 köttbullar som vi åt med stuvade makaroner. Mumma.. Det blev soprent på köttbullar. :-) I guess they liked them...

Nä, nu ropar kaffet å mig. :-)

Fridens..

7777

Idag är det den 7/7-07 och Kate blir 7 månader. En låtsastvilling till Kate på FL är dessutom född 7 minuter över 7.  snitsigt va??

Det regnar och är skitatrist väder, får väl se vad som händer idag, om vi tar oss en tur med bilen eller nått??

Tjosan.
 

Försäkringar.

Hur fan kan det skilja så jävla mycket mellan samma försäkring hos olika försäkringsbolag??? Det är helt fuckin´ jävla unbeliveable!!! Jag försäkrade bilen hos If! i onsdags via nätet, sedan började vi kolla runt och insåg att vi kunde försäkra bilen hälften så dyrt hos Trygg Hansa. Så det gjorde vi ju naturligtvis.. Man blir så mörkrädd, varför betala över 12000 kr/år när vi kan betala 6000 kr/år eller vad fan det nu blev? Ah, det blev billigare iaf.

Nu ska jag hinka fkaffe och roa bebban. Sedan ska jag laga köttbullar och annat på 1,6 kg köttfärs.

hoj hoj, eller som pappa säger cykel, cykel.. *fnissa, han tror han är så sköj*

Saab 9000-92

Japp, en sådan köpte jag igår och den går kalasbra enligt Lasse och Peter. Peter trodde att den skulle vara sämre än den är så han blev glatt överraskad. Jag är så jävla nöjd med mig själv!!!

Nu är det lite rost på den så det behövs ju fixas, nån som vet hur?? Tips tages gärna emot, jag har ingen aning men känner att jag gärna vill veta så jag kan hjälpa gubben med det, annars blir det nog inte gjort om inte vi båda tar ett krafttag med den biten. :-)

Såå skönt att vi kommer kunna åka och storhandla nu på Lidl, Willys och Nadra ställen utan att behöva ragga skjuts. :-) visst, vi har väl kunnat åka till de ställena tidaigare också, men med vagn och på buss orkar åtminståne inte jag handla järnet.

Nu kallar damen på mig. Min stora lilla tjej, snart 7 månader.

Bil2.

Nu åker jag och köper ett bilelände, jag har ringt själv på anonns och allt. tur att mitt ljusa hår är blekmedel. :-)

Bil.

Idag ska jag tydligen köpa bil om jag hittar någon. Peter jobbar annars hade han fått fixa och trixa.. Usch, jag vill inte, vet inte hur man gööör.. *skriker och river i mitt hår* Jag är en bimbo som tycker att mannen ska fixa med sånt här.. Buhu...



Tisdag

Men vad sugigt det är med rubriken.. Att komma på någon alltså.

Idag ska Peter jobba till 21.00, han får övertidsersättning. Tjing tjing.. Det rasslar i kassaapparaten. :-)

Vi behöver en bil!! Vi har bett om ett lån av en person till det, men han svarar ju inte.. :-( Peter förlorar pengar när han inte kan jobba de rätta tiderna ju och bussasen går så jävla muppigt att han inte kan komma i tid, jag tänker banne mig inte begära att han ska cykla en timme dit och hem iaf.

JAg stod och gjorde ersättning till bebban alldeles nyss och skulle gå in med den och då hade hon slocknat. Sekunden innan jag tittade på henne satt hon på golvet och lekte ju.. Ha ha..

Igår klippte jag gräs, jävlars vad jobbigt det var, det var långt som satan.. *pust* JAg måste ta det sista idag innan det blir regn igen..

Nu hör jag en madam därute som stånkar och stönar, dags att ge den där flaskan nu..

toodles..

Hon är ju för rolig..

Kate alltså.
Vi badade tillsammans idag och helt plötsligt fick hon stirr, ni vet.. Stelnade till och kastade sig över mig mot mitt huvud, såg jättefundersam ut och närmade sig försiktigt med handen mot hörnet av badkaret, tog tag och blev mäkta förvånad när hon såg att det var mitt blöta hår som flöt omkring..

That´s all folks..

Jag hoppas Anna får en skön, skitig semester utan schampoo och bekvämligheter.. :-)

RSS 2.0