Dennis..

fyller 20 år idag. Så stort grattis till honom.. Dennis är Sabinas son, alltså Kates kusin.

Idag ska vi till Fellingsbro och hälsa på och gratta Dennis, sedan åker han med oss tillbaka till Öret och vi firar igen hemma hos hans mor. det blir nog ett rejält kaffedarr framåt kvällen. *s*

Hoppas bara han blir glad åt presenten.

Nu ska jag läsa tidningarna, sedan in i duschen .

Bye bye

Idag..

frostar vi av frysen för att åter kunna fylla upp den med smarrig mat. :-) Gissa om Kate kommer ha roligt med vattnet och isen sedan. *pust* annars är det väl inget särskilt som händer. Men jo, just ja, idag bad jag Kate ge mig en puss. Hon lutar sig fram med öppen mun och ger mig en på munnen!! Gulligt va??? Äntligen har hon fattat, efter veckors tjat och pussande.. He he..

Snart är det marknad. *längtar*

Måndag..

Idag borde jag ringa kommunen om barnomsorg, men det känns så jävla trist att jag väntar tills i morgon. Jag borde också ringa jobbet och fråga om semester. Jag borde röja i sovrummet och organisera i garderoberna..

Nu ska jag inte göra ett smack.. He he..

Nu vaknade Kate, måste dra..

Bye bye

Städning

Hur kan nått så fruktansvärt tråkigt bli mycket roligare om man har besök hemma??? Det känns som om det går fortare ju.

Annars så har jag världens bästa svägerska.. Sabina rules!!!!!

snart marken.. *längtar*

Anna!!!--- JAg har fler filmer om du vill låna..

Kent-Ingenting.

Ingenting
Text: J. Berg
Musik: J. Berg
Skiva: Tillbaka till samtiden




I Hagnesta Hill
blinkar tv-ljusen
Jag gör vad jag kan
Drömmer mig bort
I Hagnesta Hill
bland de identiska husen
Rycker vi till
Reklamen avbryts för sport

Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
men ingenting är (ingenting, inget, inget)
Dom jävlarna tog oss
en efter en
Dom ljög och bedrog oss
med sanningen
Dom jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
min förlorade värld

Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så
som att vara beväpnad
Och under belägring kan jag skjuta dig ut

Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
men ingenting är (ingenting, inget, inget)
Dom jävlarna tog oss
en efter en
Dom ljög och bedrog oss
med sanningen
Dom jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
min förlorade värld

Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
men ingenting är (ingenting, inget, inget)
Dom jävlarna tog oss
en efter en
Dom ljög och bedrog oss
med sanningen
Dom jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
min förlorade värld

 

Meee love...

 

http://www.kent.nu


Nappar..

Peter har satt massor av nappar på en och samma hållare till Kate. Vet inte riktigt om hom gillar det eller inte.. Men hon såg iaf stolt ut när hon kom och visade, sedan när hon var tvungen att suga allt vad hon orkade för att hålla kvar nappen i munnen var det nog inte så skoj längre.. *asg* Det är skoj att busa med bebban. Stackars barn..

God kväll, nu ska jag snart natta henne, sedan ska jag kolla på Heroes..

Hehe, just ja, såg Simpsonsfilmen idag, den var jäkligt kul. Isbjörnen som kickade räven eller vad det var. *fnissa*


Bye bye

Kate..

Nu ställer hon sig upp nästan överallt. Mot skåpluckor i köket, mot bordet i vardagsrummet, mot soffan, i soffan, i sängen, mot TV:n. Då var det slut på lugnet.. Pust.. T.o.m i vagnen har hon ställt sig, så nu får man sela fast henne som ett annat kreatur.. Måste bara köpa en sele först, det var ingen med vagnen. Annars kommer det att gå åt helvete nästa helg på Köppebärsmarken. Skitspel.

Sedan har hon blivit så förbaskat jobbig att få att sova, det är farligt att koppla av just nu tycker hon, och så kan man ju ställa sig upp i sängen såklart.

Nä, nog om det..

Ääääntligen har DH börjat igen. Längtar efter Lost också, men roar mig med Heroes medans jag väntar.. :-)

Snabbaste helgen på länge.

I lördags skulle jag och Sabina ta en promenad, det slutar med att vi tar bilen och åker och hälsar på hennes son i Fellingsbro istället. Där åt vi massor. Bra va???

I söndags träffade jag Kate, (min kompis heter så, kan bli lite bökigt), och hennes söta döttrar på stan. Vi fikade på Hälls, skulle ta en promenad, men det regnade och blåste så det blev inget med det. Men det var så jävla trevligt att träffa henne igen, var så superlängesedan sist. Sedan kom jag hem, tinade och torkade i en kvart och gick sedan över till Sippan och Lasse där det var lite kalas för två av barnen. Jag fick både mat och fika. Ingen motion då heller.

Jag letade vantar med långt snöre på som man stoppar innanför ärmarna som dom inte försvinner. Fanns det där jag kollade?? NEJ NEJ NEJ. Men för fan. Tappar, kastar inte barn sina vantar längre?? Jo, min gör det iaf. Hoppas Piiia hittar i Ullared nästa vecka iaf.

Idag ska det i allafall promeneras. När Katean vaknar ska vi gå ut och promenixa runt Vivalla. Solen skiner, men det blåser lite. Ska faktiskt bli jäkligt skönt att röra på dödköttet.
Fan allt hull är kvar efter graviditeten och mer har tillkommit. Jag vill tillbaka till där jag var innan jag blev med barn. Kanske kommer jag inte dit, men jag kan iaf försöka. Så det blir inget godis eller fikabröd nu på vardagarna, en promenad runt ringen per dag så borde jag väl kunna minska ett gäng kilo till jul. Eller vad tror ni???

JAg tänker inte berätta vad jag väger men det är fanimig på tok för mycket. Mina lår är fanimig gigantiska och inga jeans jag har passar längre. Mitt mål är att komma i mina strl.44-jeans som jag hade på marken för två år sedan. Fan, jag hatar att ha dubbelhaka.

Nä nog om det.

Annars har det välan egentligen inte hänt ett smack..

See ya..

Mamma

Jo, det blir man kallad nu i ledsna situationer.. *stolt* Jag blir allt lite blöt i ögonen när hon säger det..

Nu ropar hon..

Återkommer nog..

annars finns jag här..

Tjosan

Hemma från civilisationen ;-)

Jaha, då har man spenderat många dagar i Köppis. :-) Det har varit väldigt TV -och datorfritt vilket har varit skönt. Nu är det inte så att mamsen och papsen bor i en stuga i skogen utan i ett alldeles vanligt villaområde, men morsan är anti datorer, bara för att hon inte fattar nått, och TV har jag lixom inte haft lust med eller hunnit med.

Jag har hunnit med att träffa Anna med magen och Piia, det var såå trevligt.

I går morse fick jag ett infall och klippte lugg och lite etapp på sidorna på mig själv. Det blev nog ganska bra. :-) Kanske kommer en bild sen.

Nu längtar jag till Kopparbergsmarken. Bara några veckor kvar.

Härligt med kallt och klart väder nu. Jag har ju sådan tur som får uppleva hösten i två omgångar, en gång i Kopparberg och en gång här hemma, i Örebro.

Återkommer kanske senare idag med mera. Vi ska panta all jävla pant som står i förrådet och städa som satan idag.

Hej hopp..

Tror ni inte på fan

att datorhelvetet gick sönder medans jag satt och surfade runt. Den bara hängde sig så jag fick använda Windowsknappen. För er som inte begriper vad det betyder så är det on/offknappen som sitter på datorn, alltså inte någon startmeny på skärmen. Funkade det då?? Jo en stund, tills aset hängde sig och antagligen tvärdog direkt för sedan kunde inte ens Peter få ordning på pruttburken.

Vi måste ha en dator, det går inte annars. Strulskitspel!!! Att det aldrig bara kan få flyta på, bara för att vi för en gångs jävla skull hade lite kapital kvar, jo då ska nått gå sönder.

Nu undrar säkert några av de trogna, galna återkommande ( JAG HAR JU FÖR FAN INGET VETTIGT ATT SKRIVA) hur det kommer sig att jag nu ändå sitter här och skriver. Jo, det ska jag berätta, men jag ska röka först. ( Nu måste ni alltså gå ifrån datorn i 5 minuter medans ni låtsas att jag är och röker)

Vi köpte en ny dator. Jajemän. Peter ringde en kompis som kollade på Blocket och det fanns en bara några gator bort i det underbara området jag bor i. Kolla här. Pengar då, jo, Kate har en rik kusin som inte har bråttom med att få tillbaka pengar så vi fick tacksamt låna av honom. Så nu sitter jag här med ett hemmabygge som är skitasnyggt, med blått och rött ljus och smarrig lucka  och genomskinlig sida. Det ni. Vafan, jag skiter väl i det. Kan jag bara trycka på kanppen och den går igång och jag kan surfa så är jag ju nöjd.

Det var det det.

Nu ska jag återta alla min bokmärken som försvann, om jag nu kan komma ihåg alla.

Hej svejs i lingonskogen

Nice..

att Theres har hittat hit. Klart vi ska fika någon dag. :-)

I möra drar jag till civilisationen. Kommer hem nästa vecka på tisdag eller nått.

Vi är snoriga och äckliga här hemma, alla tre. Men det kanske går över när man kommer till skogen och får frisk luft??

Iaf så,händer det inte ett smack, eller det har hänt massor, men det är alldeles för psyksjukt för att jag ska kunna berätta det här. Vojne vojne..

Hej hopp i en talltopp

Irriterande flugasjävel..

som surrar och flyger kring huvudet på mig.. *morra* Snabb är fanskapet med så jag hinner inte knocka äcklet.

Iaf så är det som vanligt här förutom att min förbannade förkylning har tagit om. :-(

Kate är hos Gudföräldrarna, hon har sovit där i natt. Såå skönt att kunna sitta här i lugn och ro med kaffet och bara glida runt på nätet.

Jag har insett att mitt liv är det mest enformiga som finns. Jag har för faen inte ett skit att berätta om här på bloggen.

Nu ska jag klura på nått bra att skriva om så får det visa sig om jag återkommer.


Tjosan

RSS 2.0