Dammsugaras!

Gårdagen blev inte direkt någon vilodag heller. JAg hade ju ett halvt jordgolv att ta rätt på plus en massa gräs. det hade ju varit en enkel match om inte den förbannade dammsugaren protesterade hela tiden att påsen var full. VILKET DEN INTE VAR!!!! Det visade sig att i skarven vid musntycket där man kan snurra på det var det en liten liten propp som dammsugaren tyckte var ett stopp. Jag kan ju informera om att det inte är någon ny high-techdammnugare vi har. Den är säker tio år gammal.

Jahaja, fram med en glje, det klassiska, och böka runt i det där hålet med böjen. Och visst det kommer ut lite skit men inte mycket, den funkar ett tag till, men ger upp igen. Jag pillar och pillar och känner en tuss med hår som snott sig runt på nått sätt. Fram med kniven. Karva, karva karva. Den funkar en stund till. JAg dammsuger på under soffan, slurp hör jag. Tro på faaan att den börjar gnälla nu också, maskinjäveln. Det lyser rött och dax igen att plocka isär den. Det slutar med att jag dammsuger överallt med bara röret. Inte så effektivt och jävligt slitigt, men nu är iaf all skit borta.

Jag var så jävla svettig och irreterad när jag var färdig.

Idag ska jag försöka få några timmars sol innan jag tar mig en cykeltur, tror jag, upp till stan. ska träffa Jenny, Anna med Tovali och Emma med Emelie. Kate får vara hemma.

Vad ska ni göra idag?

Slit och släp

Dagen igår började med sol och bad, men slutade med slit och släp. Jag störde mig så förbannat över att jag inte kunde ligga på plattorna på uteplatsen och sola p.g.a mossa och massa tuvor av gräs emellan. Så jag startade projektet rensa uteplatsen. Jag hade tänkt att bara ta den delen som har sol på kvällen, men då kom Peter ut och kollade och började röja järnet på hela. Fan vad vi slet.

Vi hällde kokande vatten i springorna så rötterna och äckelpäckelkrypen dör, sedan slet vi upp tuvorna. Vi var leriga och såriga när vi var färdiga. Plus att vi jag klippte bort en massa björnbärsris och vinbärsbuskar som tagit överhanden av alltihop. Dessutom rensade jag bort den förvildade oreganon och satte ner tomatplantan i jorden istället. Plus att jag tömde bebbans pool hinkvis.

Jag trodde i min enfald att jag skulle kunna stå i regnet sedan och svalka av mig. Kom det nått regn då??? Va va!! NEJ, såklart inte, bara för att jag ville ha det.

Idag verkar det inte bli mycket med solningen, men det gör inte eftersom jag numera har en halv gräsmatta och leråker i köket, så det behövs städas upp. Tvätt finns det ju gott om också.... Som vanlligt.

Vad ska ni göra idag???

Regn och åska

Det var skönt med en liten paus från solen. Synd bara att TV:n inte fungerade under en timmes tid.

Kom tillbaks, solen är så underbar, kom tillbaks lilla himmel blå... *sjungelisjung*

Jag är på hugget..

Då blev man barnledig då. Lotta kom och hämtade Kate, de skulle åka hit. Fasen jag hade velat följa med känner jag.. Hoppas innerligt att det blir fint väder nästa vecka så jag kan få sola och bada när jag åker till morsan och farsan. Alltså hit. Och NI ÄCKELPÄCKEL därute, passa er jävligt noga, för jag håller koll på min unge och jag kommer att strimla er för minsta lilla överträdelse, och då menar jag S.T.R.I.M.L.A!!!!!!!

Idag ska jag göra detta i solen... använda denna.

Vad ska ni göra idag???

Angående Ljusnarsberg.

Anette: Likförbannat finns det fler procentuellt sett i Ljusnarsberg, räknat på innevånare. Det är det som gör mig mörkrädd. Om du försöker "försvara Köppis" så förstår jag. Jag älskar byhelvetet, men jag hatar mycket med den också. Det är därför jag inte bor där mer. Men det är ju fanimig sanslöst att detta sägs. " JAg tycker inte att vi särskiljer oss så speciellt" Av kommunalrådet dessutom.


Hon skulle ha sagt att det är obehaglligt, för det är det. Vaddå stoppa huvudet i sanden.
Det finns många typer här i Örebro med, tro mig, jag bor för fan i gettot så jag vet. Men jag tycker på nått sätt att i en liten by som Kopparberg borde man kunna ha mer koll på vilka dom är. För sexualförbrytare, dom är de värsta. DE ABSOLUT VÄRSTA. Kanske borde man som i USA starta en hemsida där man talar om vilka de är och var dom bor. Och börja nu inte med nått dravel om attt de har rättigheter de också. ( Nu menar jag inte dig Anette, jag menar någon annan som kan tänkas läsa detta) för dom rättigheterna tycker jag är förkastade vid första förbrytelsena. En sexualförbrytare har fan INGA jävla rättigheter mer än sin jävla rättighet/skyldighet att att sköta sig. Det kanske han gör om alla vet vem fanskapet är och var han finns, eller?


Jo detta var ju vackert.

Men fy fan. Och hit åker man titt som tätt. Nu jävlar.

sedan kan det ju inte vara så förbannat svårt att lista ut vilka de asen är, det är ju en liten by där "alla känner alla". Va fan. Gör nått!!!

Hett som satans bakgård

Var det igår. Jag och babowskij tog en tur upp på stan sedan vidare till Ladan där vi hälsade på Mamma K och hennes tvillingar A o A. Sedan gick vi upp till stan där vi träffade F och hennes dotter D, vi strosade runt lite, var på Våra små och kollade läget och sedan lunchade vi på LaBaguette.

Att gå på stan i det väder som var igår var ingen höjdare, men jag hittade iaf två par shorts till Peter på rea. Jag sparade 250 kronor. :-D

Sedan kom vi hem och svalkade av oss, gick till Gudfadern och grillade. Eller han stod vid grillen och svettade nog av sig 5 kilo. Fy satan vad hett det var, jag mådde lite illa i värmen faktiskt.

Vi fick massor av kläder efter plastkusinernas lillasyster , tre overaller till vintern och massa annat. Tack tack. :-)
När vi väl kom hem kastade sig Kate i poolen i hennes nya baddtäkt som också kom från stora klädpaketet. Gissa om hon var stolt. Hon gick och strök sig på magen hela tiden. *s*

Idag ska jag och den gamle renen ut och ta en tur i hennes nya bil. :-) Vi ska shoppa massa käk och bara ha det trevligt. Man skulle kunna tro att hon har barn men  det har hon inte. Men hon gillar att gå på ICA MAxi och typ Coop i9af. *s*
Bra att ha nått gemensamt.

Nu ska iaf jag läsa tidningarna, kolla av en massa bloggar medans dotra kollar på sin nya favorit MIcke och Molle.

Ha det bäst nu idag. Och lova mig en sak. Drick ordentligt och ät salta saker.


Bränd sugga

Jag ser ut som en stekt prickekorv ovanför tuttarna och har som en blek skugga efter mina tuttar under tuttarna.. *asg* satt nog ner lite för mycket i solen igår.. Blir så när man inte är den slankaste donnan..

Idag ska jag ligga ner så den fina skuggningen av brösten försvinner, jag ska täcka prickekorvdelen med kläder och jag ska se till att benen blir bruna..

Peter var på myrjakt igår, så Allicen, det är inte bara du som har invasion. Han blandade vatten och diskmedel i en sprayflaska sedan gick han på mission. Han höll på bra jäkla länge så nu har vi en massa lik på uteplatsen.

Jag hade tänkt att jag skulle rita en fin bild på hur min bränna ser ut med paint, men det f***ade upp sig rejält, så jag struntade i det.. Tänker ju inte direkt ta ett foto och visa.

Maj Gadd..

Jag har sovit till nu.. Kate sover fortfarande.. SEMESTER!!! *danselidans*

Fint väder är det också. Idag blir det sol och bad.

Vad ska ni göra idag??

Japaner är roliga..




Katter också..








*fniss*

Behöver jag tillägga att jag städat färdigt???

Skurkärring.

Jag städar och möblerar om. Peter drog iväg med Katean till Gudfadern så jag ska få vara ifred. Det kan verkligen behövas. Spelar jussom ingen roll om han försöker hålla ungen borta från mig, det går bara inte. Hon är som ett flugpapper på mig oavsett vad jag gör. Lyssnar gör jag på radio seven.. Mycket bra.. rekommenderar varmt.

Igår var jag och Sippan på bio. Vi såg sex and the city.. såklart eller?? Efteråt gick vi till O´Learys och tog varsitt glas vin, hade vi varit rikare hade det blivit fler kan jag lova.

Okej då Anna. Jag gör det.

The Rose

Jahaja, då var man hemma i Öret igen. Kate är på mig som ett plåster, men Peter kämpar för att jag ska få vara ifred en stund. :-)
Igår kväll kom vi iaf hem. Klockan var 21.30 innan vi landade och Kate sov inte en blund på hela vägen. Gissa om hon var trött, men hon ville iaf vara vaken en stund till. Men det kan jag faktiskt förstå, hon ville spendera tid med sin pappa.

Vi har haft en riktigt skön vecka i byhåla, träffat alla sköna människor som vi ville träffa, nåja, nästan alla då.. Vi har badat i Björken, träffat massa hoar och bauar, ( hundar och katter på Katespråk), ätit massa god mat, men jag måste nog säga att jag druckit på tok för lite vin.

Jag fick en mycket smickrande förfrågan av Anna. Hon ska döpa sin goseunge snart och hon undrade om jag ville ta mig ton i kyrkan på dopet.

Some say love it is a river
that drowns the tender reed
Some say love it is a razor
that leaves your soul to blead

Some say love it is a hunger
an endless aching need
I say love it is a flower
and you it's only seed

It's the heart afraid of breaking
that never learns to dance
It's the dream afraid of wakingthat never takes the chance
It's the one who won't be taken
who cannot seem to give
and the soul afraid of dyingthat never learns to live

When the night has been too lonely
and the road has been too long
and you think that love is only
for the lucky and the strong
Just remember in the winter far beneath the bitter snows
lies the seed
that with the sun's love
in the spring
becomes the rose

Saken är den att jag skulle jävligt gärna göra det, men nu har jag inte sjungit mer än i duchen under ngra år så jag har blivit en riktig fegis. Men vad tycker ni, ska jag göra det???

 




Åka bort, men hem

Snart åker vi till Arboga, jag; Kate och mina föräldrar. Sedan bär det iväg till Kopparberg. tror nog jag stannar där hela veckan.
Kanske kan jag låna nåns burk och blogga, men jag engagerar mig inte såå mycket.. NU ÄR DET SEMESTER!!!!!!

BYE BYE

Ni når mig på mobilen eller hemma hos mamma och pappa..

*asg*




snodd på www.tjuvtittat.se

Där finns mycket skoj...

Sista dagen på jobbet :-)

Jahaja, då "jobbar" jag sista dagen idag då. Skulle vara skönt att sälja ett sketet kort idag så jag får hemgång 1500 istf 1600. E klämde just iväg ett, hon har tur hon. Nej tur är det inte, hon har jobbat med dom sedan april så det var ett bra sälj. Nu sa hon att det var envisheten som gjorde det. E som i envis och det stämmer alldeles förträffligt. :-)

Nä nu ska jag försöka sälja ett kort. :-)
Wish me luck..

Roligt jobb

Nja det vete fan. Nu drog hotellansvarig också. så nu sitter vi här L o jag bara.

Lugnt på jobbet

Här är det så lugnt att det nästan är tråkigt. Vi är bara två här och hotellansvarig. Man ringer ju inte järnet direkt, tar mest inkommande. Men det kan ju vara skönt. Det blir ju inte nått sälj direkt, men vad fasen, det får man ta igen i augusti. :-)

Och regnar gör det nå så förbaskat. Men det gör inget för mig iaf. Jag jobbar ju. :-D

Hejsan svejsan alla lediga. Tycker faktiskt lite synd om er..

Helgen

har varit lite av en städhelg. Jag ahr dammsugit och torkat golven.Lite i taget. sååå roligt.. NOT! Dammat, diskat och tvättat.
Nu har jag bara en veckas jobb kvar, sedan har jag semester i 3 veckor. Under dessa tre veckor hoppas jag på fint väder, sol och bad, mycket sova och bara lugnt och skönt. Visserligen vore det skönt med en liten fest också.. 2:a augusti....

Nej nu ska jag laga mat så jag får lunch i morgon..

Blir nog en sån här.. Men med egen knorr.. Mumma.. Jag  gör ostsåsen själv bl.a.

RSS 2.0