helg



Nu tar jag helg. Jag har tagit ledigt hela dagen i morgon så jag och lillskrutt kan åka till Kopparberg i god tid.

Vi ses nästa vecka...

Snurrig




Nu har jag och E varit på Rosalies och käkat lunch. Det var mkt gott. Chicken Alfredo bidde det.

Idag fick jag springa från jobbet för att ge Peter hans körkort som han var tvungen att ha för att legitimera sig på AF. Jag hade glömt att ta ur det ur min plånbok efter pakethämtning i hans namn.

Jag håller på att planera inför resan till byhålan där händelsen äger rum, Marken!!!! Yeehhaaa.. Men jag är lite snurrig för jag vet ju inte riktigt hur vädret kommer att bli så vad för kläder ska man ha med sig. Till mig är det ju lugnt, men Kate.. *sucka*

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska jobba igen..

Bye bye

Neeeej, gå över....



Lillskrutt har feber. Inte sovit just någonting inatt. Hon är hemma från dagis idag. Måtte det gå över till helgen. *hoppas*

Nu ska jag snart fika lite frulle. Orka jobba.. Men jag vill ha in kort och stora slantar så jag ligger på som satan..

Idag var det alldeles underbart skönt att cykla till jobbet, friskt och skönt. perfekt marknadsväder.

Jag mötte damen med hjälmen i korgen och hon som är fin i rött, hon hade dock vitt på sig och var inte lika fin som vanligt.
Annars var jag sen, så många av mina vanliga cykelkollegor missade jag..

En sak till som är bra med att vara klar med budget i min branch är att jag slutar 1500 resten av månaden. Sååå skönt, då kan man sova middag när man kommer hem. :-)


Hej hopp

Utmaning



Utmaning...

Jag har blivit utmanad :O Ibland tänker man ju att det skulle kunna vara riktigt jättefarligt! men den här gången är fallet inte så... utmaningen kommer från Allicen så nu öser jag väl bara på här då :)

5 saker i min frys

Pommes frites, glass, iskuber, sommargrönsaker, köttfärs

5 saker i min garderob
trosor, strumpor, toppar, tröjor och mysbyxor

5 saker i min väska
plånbok, nyckelknippor, regnponcho, cigg, tändare

5 saker i badrumskåpet
deo, body lotion, TOPS, nagelfilar, pincett

5 saker i min bil
Ingen bil.


Jag ska skicka utmaningen vidare till 5 bloggare och har valt:

mammutten
indra
monchichi (lina)
maritha
Tobbe

Blandband




detta ser Kate på nu..

Jag och J hade ett partyband när det begav sig som denna låt var med på..


Även denna var med..






Maj gadd, vad vi hade roligt då, men jag tror dock inte att vårat braiga blandband var så poppis hos någon annan..

Nedräkning..




Så, nu har man skitat ner ungen riktigt ordentligt i sandlådan. Vi har byggt och bakat sandhus och kakor. Vi har ramlat och hoppat i sanden. Vi har gjort tappra försök att cykla, vi har gungat, både på hästen och vanliga gungan och nu, nu varvar hon äntligen ner framför Lady och Lufsen. Snart, snart blir det välling och middagssovning och då, äntligen, kan jag  spela lite Sims 2. Det var så längesedan sist.

Annars idag och/eller i morgon
  • Tvättar
  • Dammsuger
  • Plockar leksaker
  • Sorterar barnkläder (Anna, jag har en overall istrl 70, plus endel annat, vill du ha?)
  • Torkar golv
  • Diskar
  • Skurar kylskåpet
  • Går med kartonger till återvinningsplatsen
  • Det var nog nått mer med det har jag förträngt
Jag har nedräkning nu..
Bara..

7 dagar kvar till bästa helgen på hela året!!!!

Klar





Nu är budgethelvetet klart!!!!!! Nu ska jag sluta tidigt i en hel vecka, fan vad jag är bra!!!!

Cykeltrafiken




Jag har upptäckt en sak..
Att när jag cylar till jobbet får jag nästan tvångstankar att jag ska följa efter vissa personer och se var dom tar vägen och vad dom gör. Framförallt några, man möter ju och ser i princip samma personer varje morgon. En dam, jag kallar henne damen som passar så bra i rött. Hon ser liksom så trevlig ut, hon jobbar nog på nått kontor någonstans och pysslar med ekonomi.
Sen har vi Tönten, det är en kille som verkar ha nått behov att att cykla om alla människor som kommer i hans väg så han trampar på som en galning, men sedan kommer alla ikapp honom iaf vid rödljusen. Då får han jussom börja om igen. *s*

Sen har vi gubben med Biltemaväskorna på pakethållaren, han verkar inte ha något i dom någon gång men dom sitter där som en liten markering att "här är jag och jag brukar frakta massor på min cykel".
Sedan har vi kvinnan som jag alltid tror har en cykelhjälm i cykelkorgen tills jag upptacker, och detta sker varje dag på hemvägen, att det är en ryggsäck. Visst,  nu vet jag jua tt det är en ryggsäck, men det ser verkligen ut som en hjälm, och jag tänker ofta att det verkar så onödigt att ha den i korgen och inte på huvudet..

Sedan kan man ju reta sig tillvansinne på många puckon ute i cykeltrafiken också. Dom medelålders damerna som envisas med att cykla i bredd och babbla på, i sakta mak också, så att man inte kommer om. Sedan dom som inte kan markera med armen att de ska svänga. På vissa ställen håller man ju fan på att krascha in i folk när man inte vet var dom ska ta vägen.

På jobbet går det bra iaf. Jag har bara två sälj kvar till, sedan är budgeten klar. Skönt, skönt. Idag och i morgon blir det lugnt på säljsidan, jag har nämligen kommit med i en liten testgrupp här på jobbet. Vi ska få ett nytt säljstöd som vi ska testa och komma med synpunkter på. Oj, vad skoj, men lite jobbigt med då man får tänka om alldeles jämfört med det vi använder idag.

Snart är det Marken, satan vad jag längtar...

Lista



Inte utan mobilen

vad svarar din mobil?

Sök svaren i ordningsföljd i telefonlistan.

Har du kysst nummer sju?
Nej, blä.

Har du träffat nummer nio i veckan?
Nej, längesedan nu, men såg henne på stan för ng vecka sedan

Älskar du nummer tio?
Ja, som den goda vän hon är

Har nummer sexton gått i samma klass som du?

Nej, men vi har jobbat ihop

Brukar du hänga med nummer nitton?

Ha ha, nej, kundservice för 3.

Gillar du nummer tjugosex?
Japp, min pappa, han är ju bäst. :-)

Vet du om nummer trettioett har ett förhållande?
Nej, ingen aning, fattar inte ens varför jag har numret kvar i mobilen.

Hur känner du nummer trettioåtta?
Hon är en mycket god vän. :-)

Är du intresserad av nummer fyrtiotvå?
Nej, en arbetskamrat bara

Hur länge har du känt nummer fyrtionio?
Sedan gymnasiet.

Trevlig söndag..



Idag har jag och Katean spenderat dagen tillsammans med C och R. Mamma och barn. Medans papporna har slitit på förskolan och jobbat där lite lagom mycket. Vi har fikat ute i det fina vädret och ungarna har lekt på lekplatsen med altt vad det nu innebär med sand i varenda skrymsle och vrå på kroppen.

Vi tog en prommis med barnen och efter en extra runda tyckte dotterna att det var ok att sova en skvätt. När vi kom tillbaka till andra familjen hade mannen i det huset lagat till en förträfflig köttfärssås som intogs med spagetthi och en god sallad. Mkt uppskattat.

Nu håller jag själv på att göra en liten gryta med kött och lite annat gottigt i, tror nog att jag ska ha svärmors tomater i på slutet. Tyvärr hade vi ingen potatis hemma så det blir nog lite improviserat och inte som jag hade tänkt i från början.

Nästa vecka kommer pengarna att rulla in. Jag räknar stenhårt på att få en fin oktoberlön och det är jag så jävla värd för jag har sålt som en liten gudinna denna månad!

Gratis är gott..



Klicka här. :-)

Kvinnorna fikar, männen sliter... Ahhh vad rätt!!!



Har pratat med Stockholmsdamen nu. Vi får, fatta, får hennes vagn. Vi får den till Marken också för hon ska dit. ska bli så kul, vi ska träffas och käka o ta en öl eller två... eller snarare vin i mitt fall.

Hon kamperar ihop med andra stockholmsbruttan, hur orkar dom???

Kate kom hem sent utan att ha sovit middag och personen som hämtade kom inte och lämnade utan lämnade mitt gryn hos sina brorsor. Det är INTE ok.

Kate är inte den roligaste ungen i världen nu. Allmänt gnällig och med en väldigt gäll, skrikig röst emellanåt. Sååååååå roligt. NOT!

I morgon ska vi till C o J o R. Medans jag och C ska fika och prata strunt ska gubbarna hjälpa till med att fixa dagis. Rätt fördelat arbete, kvinnorna fikar och ser till ungarna och gubbarna gräver och målar.

Vad ska ni göra i morgon????

Plastkusinen



kom och hämtade tjo tjo.. de skulle köpa gack och leka en massa. Skoj skoj. Trevligt för då kan mamma och pappa roa sig lite utan att bli störda. Too much information, skiter jag i.

Jag ska passa på att Simma mig lite då gubben blev matt i skinnet. Fniss.. så han lämnade datorn en stund.

tjillevipp på er..

Näst intill perfekt, men bara nästan



Idag är det näst inteill perfekt marknadsväder. Nu har nedräkningen börjat till en av de bästa helgerna på året. Nämligen Kopparbergsmarknad som iår går av stapeln den 27-28 september. Åååh vad jag längtar. Bara vädret är som idag så kan det inte bli annat än bra. Kallt, klart och soligt. :-)

Jag har ett problem bara, jag vill inte köra runt Kate i den stora knöliga vagnen, jag vill ha en sulky med stadiga hjul och sufflett (stavas det så?). Tyvärr så räcker nog inte finanserna till för inköp av en vagn denna månad, eftersom jag har planerat att handla litegrann på marken också.. Hmm, sen kanske det bär iväg till Ullared efter det också. Hur fasen ska jag få allt att gå ihop?? Äh, det löser sig nog, det brukar det göra. :-)

Stockholmsdamen ringde igår, hon skulle ringa senare idag när hon hade vaknat efter sitt nattskift. Om jag inte missminner mig hade hon en vagn som inte används, kanske man kan köpa den till ett bra pris?? Då går det ihop. Ska ta upp det med henne idag när hon ringer. Och ringer inte hon, ringer jag. Har minsann kollat på eniro vilket nummer hon bor på just nu.

idag ska Kate och jag ut och cykla, jag hoppas att Tjohalia har växt ågon centimeter sen sist så hon når ner till pedalerna lite bättre.
Nu måste jag styra upp lilla damen eftersom hon hittar på bus just nu. det vet jag eftersom hon är alldeles för tyst för sitt eget bästa.

Tjingeling

Just ja, grattis Tobbe som fyller gubbe och grattis J o P som ingår i fina förbundet idag.

Fotbollsfrun.



Grattis Malin och Joachim till ert nytillskott.

Inte tid

Kate är så snorig, vilket betyder att jag kommer att bli snorig. Och jag har inte tid med det. Orkar inte.


Uppdatering.

Det killar i halsen och halva våning 6 är utslagna, jävla bacillusker! Håll er borta!!!!


Inte ett nej



Inatt har jag haft stora turen att få sova en halvtimma i taget då lilla grynet omvartannat gråtit i sömnen eller pratat om katter i sömnen. Så jag känner mig verkligen på hugget idag. idag tolererar jag inte ett nej av någon. Det finns bara ja i mitt huvud, ingen kommer att kunnna skjuta upp några affärer idag.

Sen tror jag minsann att gässen fått fnatt, de ska ju dra söderut, men jag tycker mest dom irrar omkring i cirklar ovanför gettot.

Vad ska ni göra idag?

Dopsång med fin doa.

Det började bra med att jag var sen till kyrkan.. sedan kom prästen ut och sa att de väntade på solisten, då fick jag vifta och säga att jag var på plats. Sedan började Kate grina så fort alla sjöng psalmer, måste ha nått med akustiken att göra.. sedan när jag skulle fram och sjunga hängde Kate på och snubblade naturligtvis så hon blev ledsen, sedan var jag tvungetn att bära henne medans jag sjöng och hon gallskrek och grinade. men jag tog mig iaf genom låten och jag har fått beröm efteråt så det måste ju ha låtit någorlunda iaf..Plus att jag såg några tårar hos åtminståne prällen.

Det var så jäkla trevligt att träffa så många trevliga människor och all fika var så bra.

Det blev tyvärr inget battle i Singstar då H åker till Rumänien och tävlar idag så han var tvungen att meka järnet. Men det kommer!!!

Jag och piia och Ulla drack endel vin, Kate var uppe sent och sedan sussade vi gott i husvagnen. vi kommer nog kampera i den på marken, (kopparbergs Marknad), också.

I morse försov vi os, så jag lämnade katean på dagis, det var trevligt.

Nu ska jag roa mig med en Linda Rosing.

Bye bye..

DOP

idag ska jag på dop. Vara en del av tha entertainment också. Ska bli så trevligt att kunna ge Anna, Inge och deras söta lilla Tovali en minnesvärd dag.
Jag har ett problem dock. Låten jag ska sjunga är en riktig gråtlåt, så jag får väl stå och nypa mig och tänka på ormar och spindlar och fotboll så jag inte bölar ögonen ur mig.
försökte öva häromdagen men tårarna ran och jag tappade både andan och tonen och det lät förjävligt. Men idag ska det nog gå bra.

Efter dopet ska jag ta mig upp till Ställdalen, där jag ska forsätta min sångkarriär i ett battle i Singstar mot P:s H. Oj oj oj. utmana mig på MITT revir. Nej du jävlar.


Egentligen skulle jag vilja åka hem ikväll, men om jag skulle åka tåg skulle det bli en jävligt lång och dyr resa. Kanske har jag tittat fel, men jag skule få åka till Gävle och vidare till Hudiksvall och sen till Örebro. Denna resa skulle också kosta mig 1172 riksdaler. Bra va??

Heja SJ!!!

Kräftor

Mums vad gott det är. Det käkade vi med god aptit igår till "middag". Därför blev det ingen matlåda idag, så jag gick till BK med Jessica, Lena o Annelie. Mkt trevligt. Svärmor och ryttmästaren var med, så Lilla damen var mäkta nöjd.

Annars då? Vet inte. Ganska vanligt, tråkigt faktiskt.

WORK

skriver enbart för att det är första september. Har inget viktigt att sägaförutom Ny månad+ny budget= ny ångest.


Work work work

Sen måste jag öva på låten också så jag inte låter som en stammande idiot på lördag.

RSS 2.0