Jobbelijobb..

Har inte skrivit på länge, jag har bara jobbat , jobbat och jobbat känns det som, inte orkat med varken telefonen eller datorn eftersom de är mina redskap i arbetet. Och på måndag börjar jag jobba på riktigt, tänk vad ett år går fort... Helt sinnessjukt, Kate blir ett år om en vecka..

Nu ska jag fortsätta beställa kläder på HM om sidan inte fortsätter fucka upp sig. *morra*

Anna, om det är du som vill komma på söndagen så går det såklart bra. :-)

Hej hopp...

Sims2

Idag ska vi försöka laga bilen, det är hål på ljuddämparen alldeles framme vid grenröret. Låter fanimig som om man åker traktor eller nått annat som inte liknas vid en bil..

Jag har börjat spela Sims2 igen, usch och fy. Drömmer om mitt liv som ett Simsliv på nätterna. Bebban har staplar som jag måste tillgodose.. Men fasiken vad roligt det är..

Lite bra musik med Simstema..


Elisabeth.

Grattis på namnsdagen alla Elisabethar. Jag. mamma och Kate har namnsdag idag.

Så här står det på svenskanamn.se om Elisabeth.  
Som förnamn håller Elisabet ställningarna som det fjärde vanligaste bland 90-talets flickor. Räknat på hela befolkningen är Elisabet nummer två, skillnaden är att de flesta flickor stavar Elisabeth och inte Elisabet.
Men som tilltalsnamn är Elisabet inte alls så populärt i dag. 1996 föll namnet ut från 100-listan och snart passeras 150-strecket.
Elisabet blev vanligt i Sverige på 1500-talet, men redan tidigare användes namnen Elisiv och Elzaby som härstammar från Elisabet. Ursprunget till namnen är hebreiskans Elisheba som betyder Gud är fullkomlighet.
Varianter av Elisabet är Bettan, Betty, Lisa, Lisen, Liselott och Lisbet. Det förekommer också många olika stavningar, exempelvis Elisabe, Elisabeht, Elisabethe och Elizbeth.
Elisabet har stått i almanackan i alla tider för att minna om en from prinsessa i Ungern som levde på 1200-talet och som är välgörenhetsföreningarnas särskilda skyddshelgon.



År
Tilltalsnamn
Andranamn
Totalt
Placering på topplistan
2006
42
2064
2106
155

Så då vet ni det....












 

Bebbans favvo. :-)



Denna dansas det till vill jag lova. :-)

Test...


Var ligger världens ände??

Idag ska vi pallra oss iväg dit. Svärfar är hemkommen från Thailand och han har med sig saker till Anon från byn. Anon är thailändare ni som inte vet och gift med min andra svägerska Marina. Det blir trevligt. Ska iaf bli himla skoj att se hur Kate beter med katterna och jycken. *fnissa*
här står det om Pålsboda på Wikipedia. Fy fasiken, det är ju en värre håla än Kopparberg. Typ världens ände, eller nej Yxsjöberg är ju ungefär världens ände. Om någon har andra förslag på världens ände i Sverige mottages det gärna med en fin motivering och nej jag behöver inte motivera eftersom jag är den som håller i trådarna.

Jag har äntligen pratat med Piia idag, det var så jäkla längesedan sist, hon har skaffat sig en liten hundvalp som jag verkligen längtar efter att få se. :-)

En vanlig konversation jag har under dagen.

Kate: mamma mamma mamam mamma mam mam
Jag: Kan du säga mamma?
Kate. Pappa.

Hon vägrar benhårt säga mamma om jag frågar, annars säger hon mamma mest hela tiden. Hon kan mjaua som en katt, voffa som en liten vesslig hund, peka på lampan och säga lampa, eller mmmpa, ta nappen och säga papp, pussas på kommando, nä hon är ingen hund, men hon vägrar befatta sig med att säga mamma till mig och om mig. Surt minst sagt.

Nä nu ska jag Göra mig vacker. Vackrare. snart dags att fara iväg.

Fridens kilowatt och rivaler.

Skryta...

Personalen på kontoret i den receptionen där jag ibland jobbar har bett J, den ordinarie receptionisten att få mig att jobba på julbordet för jag är så himla glad och trevlig och rolig. Sådant värmer. Och jag blir så jävla glad när jag får höra sådant, hur ofta får man höra att man är bra?? Det hände iaf aldrig på sjukhemmet. Där skulle man bara vara kåtglad och förbannat tacksam att de ens lät en jobba.

Göra skillnad.

Blodgivarcentralen ringde igår och bokade in mig på en tid på torsdag nästa vecka. Det var snabba ryck.
Jag fick svara på en massa frågor.. Om jag varit utomlands, eller piercat eller tatuerat mig på senaste tiden, om jag äter några mediciner, om jag haft ny partner under de senaste tre månaderna och lite till. Verkar som om jag behövs. Det känns faktiskt ganska skönt att veta att jag kan göra skillnad. Visst, jag skänker några kronor ibland till Röda Korset och andra, men det här känns på något sätt mer påtagligt.

Just ja.. Skulle någon vänlig själ kunna förklara för en dum blondin hur man får in YouTubeklipp i bloggen..

Tack tack..
Jag hittar massor som jag vill dela med mig av ju, men jag kan inte.

Här är senaste bilden på Kate. En riktig kladdgris.

Ge blod.

Idag har jag anmält mig till att ge blod. Jag gick in här och klickade mig vidare. Detta är något jag har funderat på sedan jag födde Kate, alltså snart ett år... Eftersom jag fick akutsnitta så hade det kunnat vara jag som behövt en massa blod. Nu förlorade jag bara en deciliter, men det hade ju kunnat vara så mycket mer, dessutom vill jag att det ska finnas massor av blod i lager, vilket det inte finns, ifall någon av mina nära och kära skulle behöva.


På torsdag den 22:a gör jag det.

Ge blod du med!!!


Just nu lyssnar jag på Scooter. Fasen vad bra det är, gamla godingar..

Tjillevipp

PS: Fia, jag hör av mig nästa gånga jag kommer upp.

Jag är så bäst!

För jag fick jobbet... Såklart.. :-) Först intervju med gruppchef och tjejen från personal, den gick strålande, så sa dom att de skulle kalla mig åter för gruppintervju om de tyckte att jag passade.. Jag hann inte ens upp på en annan våning till mina numera forna arbetskamrater förrän personalaren kom efter och sade att jag skulle få gruppintervjun direkt.. den gick ju naturligtvis alldeles lysande, de frågade mig saker, presenterade sig själva och jag fick presentera mig. Sedan ringde ringde de fem i fem och sa att jag hade fått det!! Hoppas , hoppas, eller snarare.. Jag ska sälja så telefonerna glöder och tjäna så jävla mycket pengar att jag kan handla järnet.

Nu ska jag försöka få Internetbanken att fungera för vi har numera Linux på datorn och är ej längre Microsoftanvändare.

Hoj hoj

Snön..

Kate reagerade mest genom att peka och pusta lite när hon såg snön genom fönstret, sedan tog ett annat intresse över. Väl ute tyckte hon nog bara det var trist att gå istället för att sitta i vagnen. Hon brydde sig med andra ord inte nämnvärt. :-( Blir kanske annorlunda när det kommer lite mer och det är helt vitt. :-)

I möra ska jag till K3, jobbet alltså för att träffa en ny gruppchef om jag passar på den avdelningen, finns visst ingen plats för mig på mitt gamla ställe. Buhu.. Men hoppas på nått sätt att det går bra för vad jag har hört är provisionen fet som fan där jag hamnar om jag nu hamnar där... Hehe

Idag har jag varit riktigt hushållig och bakat två sockerkakor och bytt gardiner i vardagsrummet. Ska snart gå och byta i sovrummet, ska sätta upp röda där så slipper jag byta till jul. Smart va??!!!  Julstjärnan sitter ju redan uppe där iaf så va fan...

Nä, få Katiebejtan att sova lite middag nu då..

Bajs bajs

SNÖ!!!!

Idag på Kates 11-månadersdag snöar det för första gången här i Örebro för i år!! Ganska så mysigt faktiskt. :-) Ska bli jäkligt kul att gå ut med henne och se hur hon reagerar på snön. Min gissning är att hon stoppar snö i munnen!!!

Snart är det dax att knalla till tvättstugan igen, ska tvätta gardiner och annat krafs som har legat i tvättkorgen sedan urminnes tider.. Ska bli sååå skönt att bli av med det. :-)

Hej hopp..

Kvalsterbajs.

Nu är det snart dax. Den 3:e december vankas det arbete igen. Jagar info om dagisplats nu som en galning. Va, fan ingen jävla info om olika dagis finns på nätet. Någon som kan rekommendera ett bra dagis på norr i Örebro eller i Vivalla eller centralt i stan??? Lundbydagiset kanske??

Skitspel!!
Annars har jag jobbat på Linde litegrann i receptionen, det är väldans sköjsigt. Vill mer..

Igår städade jag som en galning, vet inte vad som flög i mig?? Hade tvättstuga också, 6 maskiner bidde det. :-)

Annars är väl allt som vanligt. Peters jobb var ett fult företag som HTF och AF hade utredning om, och det ville varken han eller jag att han skulle ha något samröre med.. *rysa* Man vet ju aldrig vad det hade blivit av det. Synd ändå för maskinen var ju jävligt bra och vi har numera inget kvalsterbajs vare sig i sängen eller soffan.. Fy fan vad äckligt egentligen.

Vet nu hur mycket kvalsterbajs ni har i era kuddar och madrasser??? det är sådant man inte vill veta eller ens tänka på att det finns för då blir man tokig.

Hoppas jag har satt lite griller i huvudet på er nu.. hehe

RSS 2.0