Mors dag.

Igår lämnade jag Kate en stund hos gudfadern. Vi satt och pratade och jag sa att jag skullehämta henne en viss tid på kvällen. Han var lite märklig och sa att det kunde jag ju försöka med. Kommer hem och får reda på av Peter att han ordnat så hon ska sova kvar. Dessutom säger han att han ska kolla på melodifestivalen med mig på det villkoret att vi går till den lokala pizzerian och kollar på storbildsteven, tar några glas och en liten pizza. :-) Så så blev det och vi hade jättetrevligt, vi satt och kollade på det lokala slasket och kommenterade melodifestivalen. Jag blev ganska så fuller till slut. Haha
Det tyckte jag var en mycket bra mors dagspresent då han inte har nått jäkla intresse i melodifestivalen. plus att det blev sovmorgon idag. :-)

Då till melodifestivalen, detta kopiösa komisröstarprogram. Alla länder gör det, vi med. Nu får väl fasen eurovisionkommitén besluta att det ska vara jurygrupper som röstar och inte folket. Jag har bara ett ord att säga och det är KATASTROF.
På pizzan igår så satt det ett gäng män från, nu tror jag detta, forna jugoslavien. Satan vilka coola gubbar, de jublade och skrek och vrålade ut landet som skulle få tolvan. RRRRUSSIA TWELVE POINTS. Och sedan asgarv när de hade rätt.
Ha ha

Just ja, Peter har köpt ett par skor till mig också, men han vet inte om det än.. *fniss*


Grattis Fia..

tjugotolv år idag. Förlåt att jag väckte dig.

Fick samtal från arbetskamraten idag som fixade bra kontakt till mig på ett företag. Kan bli lite kort där. :-) Tack tack.

Just ja, hemma och krasslig är jag igen, i måndags gick jag hem med feber, igår fick jag vackert sitta på porslinsfotöljen under flera omgångar. Not so very nice..


Länkar deluxe..

FAsen vad jag är dålig på att skriva. Men jag hinner liksom inte med eller om jag glömmer , eller vad det nu är..
JAg var ju med i vårruset som ni såg, det var trevligt, men satan vad jag frös när vi satt och käka picnic. Tack iaf Annelie, Jessica och Madde för en trevlig kväll. Vi kom ju runt på under en timme, tror nog att det hade gått fortare om det inte hade varit å jävla segt i starten plus alla trånga ställen där det blev korvstoppning.

Vi har haft tävling på jobbet för att boosta säljet under veckan, vi har tävlat i par och jag tävlade tillsammans med I. Och Vi VANN! såå kul.. Så nästa vecka ska vi ut och luncha på bolagets bekostnad. Det tackar vi för.

Jag tror att vi har en hustomte som roar sig med att gömma Kates skedar, ni föräldrar vet, dom här i plast i olika färger. Förra veckan hade vi åtta stycken låg i besticklådan, i morse hade vi ingen någonstans synligt. Så Peter gick på skedjakt och hittade 4 stycken. Var de andra 4 är går över mitt förstånd. Ja ja, hoppas tomten lämnar tillbaks dom, är ju faktiskt bra att ha.

Annars är det ju ganska sugit med detta väder. Jag FRYSER!! Men jag får väl vara tacksam att vi inte haft sånt här väder i Örebro. Glad är jag också att jag inte åkte till byhåla för att gå på Parken. Fasen vilken osis med premiärvädret.
Nu verkligen längtar jag efter sol och värme.


På tisdag ska vi hit, med jobbet och käka frukost. Och i slutet av månaden ska vi åka hit och bo på hotell och ha lite trevligt. Vi ska även till andra hotell i Sundsvall på lite "utbildning" och sånt.

5160 meter

Nu drar jag snart för för att strosa runt Örebro stad, jag har ju i ett svagt ögonblick tackat ja för att vara med i Vårruset. Så då måste jag väl det då. Men det blir säkert trevligt, bara det inte pissar så mycket, men det ser junte bättre ut än att det verkar som att himlen kommer att öppna sig.

Det var ngn som sa att det var en halvmil, men vi kom ju på idag att det är längre. *fnissa* Så långt som i rubriken minsann.

Nä nu ska jag upp på 6:an och dricka varm schåååklaaa.

Grattis Anna

på 32-årsdagen! Hoppas du får en riktigt skön dag.

Men,

kom på, det har nog de flesta. Äh Whatever.

Haha,

jag insåg nyss att jag har fler kommentarer än inlägg. Ökar på inläggsstatistiken med detta då..

Pingstafton.

Hur många känner ni som gifter sig idag? Jag känner ingen, däremot ett par par som gifter sig senare i sommar, då är jag dock ej inbjuden.

Nu blev dottern nyss hämtad, plastkusinen hämtade henne för lek och bus på badet, de öppnar tydligen idag. Men vi kan ha lek och bad här hemma nu, jag inhandlade en pool till lillskrutt igår som blåstes upp och fylldes med vatten. Jäsingen, hon "plaskade" med vatten innans vi ens hunnit fått nått i den. Hon satte sig resolut i den och gjorde samma saker som hon gör i badkaret. *fniss*

Idag kommer ryttmästaren hit och svägerskan för grillning, ska bli mycket trevligt. JAg har en massa saker som jag måste göra innan dom kommer, men jag lugnar mig en stund. Så skönt att sitta här vid den öppna balkongdörren och surfa runt och dricka kaffe. :-)

En lite repa med Swivel Sweepern blir det iaf, jag fick en när jag fyllde. Sååååå nöjd. :-)

Har en galen tant utanför som försöker ringa någon från sin mobiltelefon, hon har hes whiskeyröst och ser ut ungefär som Annas och min fantasi om hur vi kommer se ut när vi är 45. *asg*
Kärringen skäller iaf som en bandhund på det automatiska svaret om hur mycket pengar man har kvar när man har för lite och kallar den för skvallerbytta, hon sa att det var jävligt att hon, rösten alltså, ska tala om för henne hur mycket hon har kvar att ringa för.* ASG* Nu rasslade hon iväg på sin cykel..

Igår kväll skurade grannarna mattor utanför deras port på "gatan" utanför, men vad fasen, det finns grovtvätt i tvättstugan, och man kunde inte komma fram där de höll på heller, det var såpa och vatten överallt. Heja Vivalla! det är fint att bo i gettot. Mycket konstigt folk och för långt till stadskärnan, men jag trivs jussom ändå. Konstigt men sant.

Hoppas ni alla får en lika skön dag som jag tror att jag kommer att få.

Men käre hjärtanes

vad längesedan det var jag skrev..

Idag blir mitt lilla gryn 1 år och 5 månader stor. Usch det går så fort. Hennes nya stora intresse är att plocka maskrosor på uteplatsen. *s* Det värsta är att hon bara sliter av toppen som hon sedan sprider i molekyler på gräsmattan, vilket jag antar betyder att vi inte kommer ha en gräsmatta i slutet av sommaren, utan en maskrosmatta. JA, ja, gult är ju faktiskt inte fult.

Vi har cyklat nu också, Petetr och jag lyckades sätta på barnsadeln på cykeln. Hon var så ivrig lillskruttan, hon fattade att den var till henne och hon ville så gärna hjälpa till. När jag sedan skulle sätta på henne hjälmen gick det hur bra som helst. JAg sa att den måste man ha när man cyklar, så när jag sedan lyfte av henne av cykeln försökte hon genast ta av sig den. Hon är väldigt intelligent min stora dam har jag kommit underfund med, det har hon efter mig.

Jag har fyllt år så idag ska jag handla lite födelsedagspresenter till mig själv. *smarr* Kate behöver en ny solhatt också, men hur fasen jag ska få henne att behålla den på huvudet vet jag inte riktigt än. Peter och jag pratade om att hitta nån lösning med resårband som går under armarna på henne. Kanske sitter den kvar då.

Nu ska vi snart ha morgonmöte på jobbet.

Hoppas alla får en skön dag i solen.


RSS 2.0