Parkfest




Satan vad jag hade roligt. Jag dansade så fötterna värkte och jag var ruskigt mör i benen i morse. Men guuud vad roligt jag hade.

Inte har jag varit särskilt bakis heller.

Och jävlar vad jag hade roligt. :-)

Finsk disco

Jaha ja. Jag är stressad och trött. Jobbet suger all energi ur mig. Jag är som en urvattnad trasa när jag kommer hem. Går oftast och lägger mig före 22 på kvällen. Säger nått va??

Snart är det iaf helg, en helg som jag sett fram emot länge. Nu jävlar ska här dansas finsk disco. *ASG*

Tänkte länka lite för jag vill vinna



Här får du en chans av mig att vinna en extra semestermånad motsvarande 25 000 kronor!
Klicka här

och gå med du också!

Att vara med är gratis!

Vi hörs!
Hanna

P.S. Skynda dig! Efter 31/8 är det för sent!

Recept.



Skönt att slippa storhandla. Peter har tagit hand om det idag.  Jag fick god lax när jag kom hem. Skönt att slippa tänka på mat. Det är ett skit det där med vad fasen mans ska äta till middag. JAg är såå tråkig, bara samma käk hela tiden. Jag har lovat mig själv att jag ska försöka prova på en ny maträtt i veckan, men det får bli på helgerna i så fall. Orka exprimentera efter jobbet...

Var hittar ni er matinspiration?
Ge mig recept som är snabba och lättlagade utan alltför mycket fett.










Lunch




Jag kunde inte logga in i morse. Som tur är kan jag det nu.

Finns inte mycket att säga. Jag jobbar, har haft lunch, lr snarare har. Jag har under min lunch varit på Apoteket och handlat lite saker, jag har också varit på Lindex och fyndat. Köp 3 betala för 2. Tre par mysbrallor till Kate blev det. Perfekt till dagis.

Nu ska vi snart ha möte. Skönt.

Hej hopp i en talltopp. (Visst är jag fyndig?!)

Matt i skinnet



Jag är så trött så trött, kan inte fatta. Jag höll på att somna i soffan för en timme sedan. Fatta vad skönt det hade varit om jag lyckats, men jag blev störd av både karl och unge ungefär samtidigt. Peter som vrålade att en katt stack in huvudet genom fönstret och Kate som ska klappa och pussa på mig så fort jag stänger mina gröna.

Idag kommer svärfar vid 15-tiden. Ryttmästaren skulle komma förbi en sväng också och fika. Peter vill bjuda in gudfadern med familj också, men vad fasen. Visst jättetrevligt, men jag är såååååå trött!




Man får väl glädjas åt att solen skiner iaf...

Nej, nu ska jag rycka upp mig lite. Ta en dusch och knalla till affären.

See ya!!!










Ledig..




Må tro jag var trött igår när jag kom hem från Ånnaboda. ett intensivt dygn med många diskussioner, några hetsiga, många långdragna och uttröttande och fullkomligt onödiga, och några riktigt bra. Vi har ätit konstant känns det som, man hann aldrig bli hungrig innan det var dags att äta igen.

Det blev en del alkohol också, lite för mycket för mig kanske för jag mådde inte så bra igår morse när det var dags att kliva upp ur sängen. Jag kunde inte ens röka, och det har jag aldrig problem med annars. Men såklart, börjar man med whisky och sedan kombinerar den med Martini och rött vin så får man skylla sig själv att man mår... 

Jag och Peter skulle således ha filmkväll igår då eftersom vi båda var trötta. Han somnade ungefär tio minuter in i filmen, jag halvsov filmen igenom och kravlade in till sovrummet strax före 22 när filmen var slut. Jag gjorde ett tappert försöka att läsa, men de få sidorna jag hann med bör jag mog läsa om för att kunna fatta något av resten.

I morse vaknade ju såklart Kate tidigt, 6.30, men eftersom Peter somnat så tidigt så hade ju han vaknat tidigt så han fick den stora äran att ha morgonmys och jag fick sovmorgon. En mycket bra deal tycker jag. :-)

Annars har vi varit på 1-årskalas idag hos en dagiskamrat till Kate. Det var trevligt, god tårta och gott kaffe.
Jag kommer att bli inbjuden till klädparty, Gangsta... Och eftersom jag aldrig skulle gå på det om jag inte kände till något om det så är jag glad att jag vet en tjej som säljer och två som handlat. Så ,det blir trevligt.


I morgon kommer svärfar och hälsar på. Han stannar tills tisdag, sedan far han vidare till svägerskan och är där ett tag. det ska bli trevligt, hoppas han har kockmössan med sig..

Nu ska jag fixa lite med rabatter och klubberbjudanden.

See ya!!!

















Utmaning : Fobier

Jag har blivit utmanad. Här..

Jag har bara en, nej två fobier. den första är fästingar. Jag är sjukligt rädd för dessa små äckelpäckel som inte gör någon nytta.

Sedan har jag fobi för toarullar som är vända åt fel håll på toarulleshållaren. Och med fel håll menar att pappret och änden på det är inåt väggen. Fattar ni.? Om jag är hemma hos någon och den är så vänder jag på den. DET GÖR JAG HOS ALLA!

I morgon drar jag på målarbete till Ånnaboda med hela jobbstyrkan.

Min pappa



Jag fick en idé att blogga lite om min pappa. Han är miljonären utan pengar och en storfiskare av högsta klass.

Han pimpelfiskar. Hans högsta önskan i livet förutom att vinna på lotto är att det ska vara som han säger.. "skinn på sjön" till midsommar så vi kan sitta på isen och fira midsommar.
Han tävlar ibland i pimpelfiske så kommer han hem och skryter att han hamnat på 3:e plats. Min ständiga fråga är ju då hur många andra som fiskat i samma klass som honom. Oftast blir svret 3 eller 4 stycken andra. Men han är ju stolt över sin insats.
Och han är världens bästa pappa och världens bästa morfar. Och jag älskar honom gränslöst. Men satan vad förbannad jag kan bli på honom emellanåt. i nästa stund är vi bästa kompisar och går på krogen tillsammans. vi åker på konsert och går och fikar och har en jävligt skön relation.



Kram till pappa idag.

















Tisdagstema..

är det ju många ute i bloggvärlden som håller på med. Och visst, nog har jag också tänkt tanken att jag ska delta. Men jag ORKAR inte hålla på. Först ska man kolla vad temat är.. klura ut nått, plåta och sedan krångla med att lägga in det i datorn och fixelitrixa. Nej, det pallar jag inte med.

Men det är roligt att kolla på alla fina, fula, ruttna, braiga, galna, roliga, otäcka mm bidrag. så jag gör hellre det.

Förresten, vinner någon något, eller är det bara på skoj???

Grattis...

... Emma på födelsedagen. Hoppas du får en fin dag med massor av paket, tårta och trevligt sällskap.

Test

Du är 31% ond!


Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Ett test från testportalen.se




Ha ha , det visste NI väl???

Jag har snott det här..

Vill jobba



Lämnat på dagis idag igen. (såklart) Jag är fortfarande inte riktigt bra från förkylningen känner jag. Blev alldeles slut av att promenera bort till dagis och hem igen. Peter är däckad. Han snorar och snörvlar och harklar och hostar. Men jag känner mig ändå lite stressad över jobbet.

Fan jag har inte tid med detta egentligen. Jag som hade så bra liggandes i pipen. Visst det finns ju kvar, men det känns trist att jag missar de bokade återkomsterna jag hade klara under dessa dagar. Får se hur jag känner mig ikväll, för jag vill jobba i morgon. Sedan ska vi ju till Ånnaboda på torsdag och jobba med HEI:S mål för de kommande åren. Det vill jag verkligen inte missa. Fast å andra sidan är det kanske bra att jag är hemma och vilar så jag klarar av ett intensivt dygn med målarbete.

Nä nu ska jag kolla lite bloggar och läsa tidningarna för att se om det hänt nått roligt, eller tragiskt man kan blogga om senare.












Skruttan..

Det här är Kate i ett nötskal...



Lämna sitt barn till andra

Jag- Kate, nu går jag hem
Kate- mmmm
Jag- Hej då, ses sen
Hon vänder sig om och fortsätter leka och säger hej då samtidigt.

Det behövdes ungefär en timmes inskolning sen var det klart. Hon älskar dagis än så länge. men jag kan ju tänka mig att vi får ett bakslag som heter duga..

Det är så skönt att det gått så lätt, jag tycker synd om andra som får kämpa och slita. Men samtidigt vill jag på nått sätt att hon ska bli ledsen, inte mycket men bara lite. Skum jag är!!!

Sen blir jag lite orolig, fasen det är ju på nått sätt inte bra att hon litar på egentliga främlingar så fullkomligt.

Ja ja, ingen mening att oroa sig.

Nu ska jag vila inna hon ska hämtas. Peter stackarn är krasslig som 17.











Hemma idag

Förkylningen håller i sig och jag har hosta. Peter är dassig, den enda som verkar vara någosånär i familjen är lillskrutt.

Gårdagen var trevlig. Ett par som skolar in sin son på samma dagis som Kate kom förbi och fikade. Synd bara att vi hade lovat bort bebban till Gudfadern. Men de träffades iaf en liten stund. Sedan kom renen och jag blekte hennes utväxt. Jävlar vad bra det blev. :-)

Hemligt nummer

Nu har jag surfat runt bra länge och kollat en massa sidor, alla mail och annat. Jag har klickat på länkar och fixat och trixat. Tävlat och haft mig. Det som stör mig så förbannat är att man måste skriva hemnummer, jag har hemligt nummer och vill inte lämna ut det. Då kan jag inte tävla. räcker det inte med mitt mobilnummer. NEJ. Men skit idet då jävla skitföretag, ni förlorar en potentiell kund.

Fan vad irreterad jag blir. Blääääääää












Första skrapsåret

Kate har ramlat och slagit sig.. sitt första skrapsår i ansiktet. och en vad jag tror kommer bli en ganska stor bula i ansiktet Nerför en trappa med ansiktet före. Hon skrek och grät en kortis, sen var det bra igen.

Det var nått jippo i centrum med en massa barn som fick ansiktsmålningar och dina favoriter Anna. Såna här...




Tävlingar

Ni som känner mig vet ju att jag alltid velat se henne. Madonna såklart. Nu har jag tävlat på två ställen för att få chansen att se henne live. Håll tummarna för mig, please!!!











GRATTIS

PÅ 50-ÅRSDAGEN!!!  Vem då??

Det kan ni bara inte ha missat.
Min stora idol. MADONNA!!!

                    


DISC-profilering

Vi jobbar väldigt mycket med det på jobbet, för att öka säljet och för att kunna anpassa vår egen profil med de vi pratar med. Det är en vetenskap, men en rolig.
Här kan man läsa lite om det. Men det är lite mer avancerat än detta.

JAg är ett stort I, men lagom D, lite S och inget C.

Nostalgi

Jag börjar bli förkyld. Kan det vara dagis som är boven i dramat, eller är det mina cykelturer?

Skönt att det äntligen är fredag, skönt att slippa vakna av väckarklockan (mobilen) och skönt att dricka kaffe på morgonen i lugn och ro.
Appropå dagis så går det alldeles lysande, redan på onsdag ska vi börja lämna som vanligt tror jag. Kate har käkat lunch där idag och hon bryr sig inte ett smack att Peter går, hon märker fan inte ens när han kommer tillbaka.

Gissa om jag är lycklig. Jag har hittat min favvoläsk i en affär som är på vägen mellan hemma och jobbet.
Vilke undrar ju ni då såklart.. Jo denna.



Sååå smarrig.



Annars tycker ju jag att det är roligt att hitta denna. Någon som kommer ihåg???








Nostalgi på högsta nivå.

Inte många som kommer ihåg denna, men jag har tjatat om den i många år men ingen minns. Men nu har jag äntligen bevis.

Urcellen Ellen, bara namnet är ju klockrent. *asg*

I helgen ska iaf jag slappa och slöa och göra så lite som möjligt.

Vad ska ni hitta på???












Ugglor

Märkligt, de tre första bloggarna jag läst idag har skrivit något om ugglor.

Iaf, dagis går lysande, Kate följde med en av fröknarna ut på gården igår utan att jag följde med. Det blev så spontant. sedan när jag kom ut brydde hon sig inte ett smack. Idag ska Peter med henne och han ska säga hejdå för första gången.

Jag hämtade min cykel igår, nu  ska den väl funka. "inte så bra kavalitet" sa handlarn. Nej jag vet sa jag, men eftersom jag inte är miljonär så får man jussom köpa det man har råd med.

Pappa kom en sväng igår med en växasäng som vi fått. den står och ska stå omonterad i förrådet ett tag till.

Idag ska jag på utbildning på jobbet. Jag har inte tid med det, det försvinner så mycket säljtid ändå denna månad. Ja ja, man kanske lär sig nått bra?


Gäsp

Jag är trött som fasen. Dagis idag igen. tror knappast jag hinner tillbaka till jobbet före lunch, måste ju åka buss idag.

Kate var på 1,5 årskontoll igår. Bättre sent än aldrig. Hon hade bara sovit i 50 minuter på dagen så hon var på ett strålande humör. Läkaren var mörk och man. Ingen bra kombination då KAte kan vara llite skraj för mörka män. Men han hade iaf kunnat lyssna lite på henne. Hon var välutvecklad. Nu väger hon 14, 5 kg och var enligt BVCsyrran 86 cm lång. Hon mätte henne liggandes, vilket inte gick så bra när KAte var på sånt fint humör. Så vi mätte henne ståendes hemma och då var hon 91 cm över havet. Jag tror mer på det då många brallor i strl 86 börjar bli lite highwater..

De sa att hon var lång för sin ålder. :-)
Jag får en fotomodellslång unge alltså. :-)

Svar på fråga

Marie: hon är 20 månader. :-) Blir 2 år i december.

Stor tjej

Idag ska jag skola in Kate på dagis. Fasen vad spännande.

Första dagen på dagis. Vad hon har blivit stor mitt lilla gryn.

Över 50 ord kan hon nu, och ibland säger hon tvåordsmeningar, men bara om hon inte tänker efter före.
Kinga kott. Springa fort. Itta ä- Sitta här.
GAck- glass
kuck-truck
kor-skor
kooooo-ko
katt-katt
ja listan är längre men jag hinner inte mer nu.
















Ha ha det funkar,

Hoppas bara gubben låter mig ha kvar det, för detta tyckte jag var roligt...


Men stör sig väl järnet på det.. Hmmm. Han tittar vad jag skriver nu så om jag vänder mig om och försöker se extra söt ut så kanske....

Han sa att om det inte stör honom... *hoppas*





















TEST
















SKÄRPNING!

På jobbet, alla är tillbaka. Nu börjar det falla tillbaka i gamla hjulspår. Är det skönt eller inte, jag kan inte bestämma mig riktigt...

Jag tog cykeln i morse, det var strålande sol och är fortfarande. Gud vad skönt det var att cykla, men det märks att det varit slappt alldeles för länge. JAg måste, MÅSTE skärpa mig, 20 kilo ska bort igen, nu har jag slappat i ett och ett halft år, njaej snarare två år.

Irreterad!

JAg tycker inte om när man blandar snacks (osbågar och stjärnor) i samma skål. Det har Peter gjort så nu kan inte jag äta nått av det. Tack.

Godmorgon.

Katean har sovit hos mig hela natten. Hon väckte mig med en kram. Hur mysigt som helst. Nu har hon fått välling och jag ska snart göra kaffe, sedan ska vi mysa framför barntv:n.

Jag tror att vi ska käka kräftor idag. Hoppas iaf det.

Hej hopp

Vilket kladd

Jag har just stoppat in två plankstekar i ugnen, fy fasen vad de har jävlats. spritspåsarna gick sönder så det slutade med att jag skedade upp moset. Jag har drällt och spillt och kladdat. Inte nog med det. Moset jag gjorde räckte inte så jag fick göra en laddning till.

Hoppas det blir gott iaf..

*håller tummarna*

JAG HATAR VÄXELHÄXOR

VÄXELHÄXOR OCH PUCKADE RECEPTIONISTER SOM SVARAR I TELEFONEN MED SITT FÖRNAMN BARA!!!!

MAN SVARAR MED FÖRETAGSNAMNET FÖRST OCH SEDAN SITT NAMN!!!!

FATTA!!!!

HUR JÄVLA KORKADE ÄR NI DÄRUTE????

NI ÄR ANSIKTET UTÅT FÖR FÖRETAGET; MAN SKA ALLTID VARA TREVLIG MOT FOLK SOM RINGER IN; MAN SKA VARA KORREKT MEN TREVLIG!

GÅ PÅ CHARMKURS FÖR I HELVETE!!!!!

Regnet det bara öser ner....

Åter en regnig dag. Många som har semester fortfarande, men dom är nog inte överförtjusta. Inte så roligt för de i Arboga heller. Detta är nämligen nu.

Jag skiter iaf i vädret, jag jobbar ju. Eller jag sitter på min plats och verkar jobba, men fasen vad tungt det är. Men det känns lättare nu när det regnar. hehe

Bah. uppdatering med ett *gaaaah*

Jag "jobbar". Har ingen motivation alls. Nån som kan kasta över lite till mig???

Vinn det, testa det, kolla detta, rösta på mig. FAN HELLER! INTE OM NI TIGGER: GLÖM DET!

Jag röstar på någon om jag av enslump hittar dit och det faller mig i smaken, inte för att nån tigger röster. JAg vill inte var med i massa tävlingar och dravel som jag inte letar mig fram till själv.
Lägg ägg, ni går fetbort.

Slut på semester

Jahaja, då var man tillbaka på jobbet igen. Snacka om att ha glömt av sitt jobb när man inte ens kommer ihåg dörrkoden för att komma in på jobbet. *s* Jag fick gå ut igen och ta en annan väg in där jag inte behöver någon kod. Vilken tur att jag antecknade alla inloggningsuppgifter till datorn innan jag gick på semester.

Nästa vecka ska vi börja skola in Kate på dagis. Ska bli sååå kul Jag ska vara med i två dagar och Peter i två. :-)

Var ju i Köppis i helgen och på födelsedagsbaluns i lördags. Satan vad roligt det var. Det regnade som 17, men det gjorde inget, det var mycket trevligt iaf.
Bebban vägrade ha strumpor och gummistövlar på sig, hon skulle minsann vara barfota. Visst, fine by me.

Jag hade trevliga mail i inboxen, en förnyelse och ett nytt kort. Skönt att plocka in sälj utan att behöva jobba röven av sig. Bra kunder.. hehe

Annars så känns det väl sådär att börja jobba igen, hade varit skönt att vara ledig en vecka till, men då hade man väl tänkt likadant nästa måndag.

Ja, ja, vi hade iaf tur med vädret på semestern.

Mordiska tankar

Idag bär det iväg till byhåla. Ska bli trevligt hoppas jag. Jag ska till ännu mindre landbyhåla på 30+18-årskalas i morgon. Väderprognosen inför morgondagen är väl inte den bästa, men partytält finnes. :-)
Jag ska nog ta med mig Kate på en promenad och titta på kossorna.

Vi har mördargetingar emellanåt på uteplatsen. I förrgår när jag kom hem från en mycket trevlig runda på stan berättade P att Kate blivit stungen av en geting mitt mellan ögonen. Kate hade i godan ro suttit i poolen och Peter hade suttit på en filt bredvid och kollat in hennes badbravader och helt plötsligt, bara sådär hade ett as flugit fram och satt sig mellan ögonen på barnet. Hon gjorde en grimas och viftade sedan till efter getingen som då stack henne. peter njöt nog när han senare såg getingens dödsryckningar på gräsmattan.

Lilla damen blev naturligtvis rädd, men det gick över ganska snabbt. Och turligt nog så syntes det knappt nått på henne. Nu är hon ju såklart rädd för allt som kommer flygandes och inte blev det bättre igår när jag två gånger blev attackerad helt utan anledning. Såklart var ju jag den smarte och flaxade omkring och skrek. Men jag kunde faktiskt inte låta bli, först var jag lugn men när jag märkte att den verkligen siktade in sig på mig blev jag faktiskt rädd. Sist jag blev getingstucken hade jag en arm som såg ut att väga 250 kg bara den.

Men efter attackerna fick jag nog och började göra getingfällor. Peter hjälpte mig i mitt projekt så nu har vi 3 burkar och en PET-flaska med sirap och diskmedel på uteplatsen och jag har redan fått lik.  HEHHEHEHE

Mitt mål och önskan är att fånga och döda så många som möjligt... *Horn i pannan, gaffel och piskande svans*


RSS 2.0