GOTT NYTT ÅR!!!

Vill jag önska alla!

Tyvärr blir det inget fira av  för mig.. *ynka* Sjuk...

surt. men men man väljer ju själv

det är mellandagar, jag har semester och jobbar.. det ni.. Jag ångrar att jag skulle jobba, hade varit skönt att bara vara hemma och slappa...

Inte har jag nått att götra heller, ingen som ringer, inga fakturor nada.. Jag får väl surfa runt lite då.. *ynka*

julfirande..

Nu åker jag snart till Kopparberg och firar jul med mamma och pappa. Bebban ska såklart med..

God Jul alla!!!!!

Direktare.

Idag sålde jag mina andra direktare. Det innebär att man säljer på första samtalet till någon som aldrig varit i kontakt med oss tidigare. Fasen vad nöjd jag är. Annars får man oftast traggla och återkomma och bearbeta och maila och övertala och ha sig.

Jag  har ont ihuvudet som fan och anar att det har med min taskiga syn att göra. Kände att en lins strulade idag så jag blinkade och gnuggade mig i ögonen. Uppenbarligen tappade jag ena linsen utan att märka nått för jag hade bara  lins i ena ögat när jag kom hem. Inte så jävla konstigt att jag började få huvudvärk under eftermiddagen.

Måste bara boka tid hos en optiker!!!

Vi ska ha julklappsbyte på jobbet också nästa vecka. Jag HATAR sådana. Kan aldrig komma på vad man ska köpa så att det kan passa vem som helst, så får klappen bara kosta 50 spänn också. Tips tages tacksamt emot.

Nu ska jag sloappa resten av kvällen framför de obefintliga programmmen som är på torsdagar. Va fan, nått bra kan de väl sända en torsdag, men neeej. Fan jag ångrar mig, det var visst CSI Miami, det duger ju alldeles ypperligt.

Tjosan.

Love Actually.

Såg den härom kvällen och det är fanimig en av mina favoritfilmer, det kan jag inte komma ifrån. Den är såååå fiiiin. Me love english movies.

Nu har jag varit hemma i två dagar och Vabbat,men i möra ska jag slita igen. skoj skoj.. Jag gillar faktiskt mitt jobb som telefonförsäljare. Bra betalt blir det med nu i fortsättningen. :-)

Nu äntligen börjar jag få julkänsla. Kolla in detta så kanske du också får det.


Merrryyyy Christmas...

Födelsedagskalas.

Har det vart i lugn harmoni. Lite lagom med besök och lite lagom med paket. Kate har ju varit krasslig med feber och diarré hela veckan som tyvärr har spridit sig i familjen. Peter är inte alls fräsch. Han har frossa och inte direkt någon stålmage. Det lutar åt VAB nästa vecka i några dagar, jag kan fanimig inte begära att han som är sjuk och inte ens klarar av att äta ska fixa och trixa med Kate i flera dagar när hon inte är på sitt mest lysande humör själv. Jag har dock klarat mig utan feber men har väl inte direkt stålmage jag heller.

Kate har fått fina presenter iaf, en jättefin pyjamas i rött med planeter på från Bamse, ett pussel från Micki med Nalle Puh-tema, en eko-mikrofon, en tomteråtta, en boll med Nalle Puh, ett till pussel med Nalle Puh, två Max-böcker, en Mollybok sen en massa kartonger, papper och snören på det som är lika roligt som presenterna.. Om inte roligare..

Anna och Inge var här igår, det var det bästa på hela helgen, var så jäkla längesedan jag träffade dom att det är på snudd skamligt. Och Annas mage växer, ska bli så kul när deras knodd kommer. Kul är det också att Peter gillar dom så mycket.
Vi tipsade om vår favoritrestaurang här i stan, La Pampa, så de åkte dit och käkade och var hur nöjda som helst.. Inte så konstigt, den vitlöksspäckade oxfilén där är verkligen to die for!!!!

Fan nu blev jag hungrig.. Äta då..

Hej svejs

GRATTIS HJÄRTAT!!!

Idag fyller min underbara dotter 1 år!!! Så dagen tillängnas henne och ingen eller inget annat!!!

Hon är så jävla bra..

image5

Behov och en öppen accept.

Jaha, då är man tillbaka på sitt gamla jobb igen.. eller gamla och gamla.. Jaf är tillbaka på min förra arbetsplats men på ett annat projekt. Jag tror nog att det blir bra. Man är jäkligt självgående och har en budget som man ska sköta så det känns som mer och mer riktigt arbete jämfört med när jag först började där. Men attans vad trött jag är nu, mycket korvstoppning har det blivit idag. Min lilla hjärna är alldeles fulllproppad med information om den nya produkten.. Ah, vad fan, det rer sig nog, det brukar det göra. Bara man får köra igång ordentligt så löser sig det mesta. Men jävlar vad jag hade glömt mycket, inloggning på datorn, inloggning på telefonen, inloggning i "stämpelklockan".. Fan, jag kom inte ens ihåg mitt anställningsnummer..
Sedan verkar ju en person lite underlig, h*n låter nog mer än vad det verkar bli av det eller vad man ska säga. Orka bry sig, h*n kommer inte att vara på sin plats så himla länge till. sedan den personen som alla verkar ha sådan jävla respekt för och verkar vara lite skraja för, h*n är den typern av person som jag tycker bra om, iaf i den positionen som personen har. Pondus är det rätta ordet.

Det var ganska skönt att det började en ny tjej till, förutom mig då, på detta projekt idag. Blev inte lika jobbigt då på utbildningen.
Gissa om jag ahr glömt mycket, allt om inledning, behovsanalys, accepter, avslut, slutna eller öppna accepter... Alltså jag har inte glömt hur man gör det, jag har glömt att det heter så, har ju då inte varit inne i säljet på ett helt år. Hoppas jag kommer in i det snabbt. Men det sitte rju i ryggmärgen även om jag inte kommer ihåg alla jävla uttryck.


Katean börjar på att bli förkyld igen, det är så typiskt nu när hon har en nalkande födelsedag.. Skulle inte förvåna mig om hon är dyngsjuk på fredag och i helgen.
Annars så var jag hos MammaKate i lördags och ungarna lekte som galningar. sedan var jag med Annelie på julmarknad i Wadköping i söndags. Måste nog säga att jag blev lite besviken, gammelmarken på Kopparbergs marknad var fan bättre. Visst, det är jättefint i Wadköping med alla gamla byggnader och så, men neej..

Här har ni plut-truten.. Min snart så stora tjej..



That´s all folks...


RSS 2.0