Nora..

är en väldigt vacker liten stad. Så mysig.. Det var trevligt att markna, men trist eftersom jag inte hittar så bra och man inte visste vilken slinga man skulle gå för att vara så effektiv som möjligt. Peter meddelade att han INTE följer med till Kopparberg på marken. *asg* Han gillar inte när det är trångt och mycket folk, tror han är färdig att slå sig fram tillslut. *fniss*
Så jag och bebban kommer att åka upp och vara hela helgen i Köppis på marken. Sköjsigt.. Bästa helgen på hela året, iaf enligt Anna. Förra året var jag gravid på marken och stånkade mig fram, i år är det hennes och Emmas tur... I år ska jag istället köra hälsenorna av folk med barnvagnen.. Fasiken vad jag har hatat alla barnvagnsmarodörer förr om åren, men nu är jag en själv. He he..

Idag vill jag åka till Coop och handla, men jag vet inte om familjens underhuvud är så pigg på det, men jag ska iaf lägga fram det fint.

Min mage har pajjat. Jag vet inte riktigt vad som hänt, men det svider massor när jag äter viss mat. Piia trodde jag hade fått katarr, men jag vet inte. Ska iaf till apoteket idag och får väl fråga där om det finns nått jag kan ta som hjälper.

Igår kväll vakande Kate vid 23-tiden och gallskrek och det gick inte att få henne lugn på en halvtimme. Jag misstänker tandsprickning så Alvedonet togs fram och duktiga jag lyckades med den fantastiskt duktiga bedriften att spilla ut en halv flaska i sängen. Klantarsel.

Jaha, kanske man skulle klä på sig?? Jag sitter och sunkar i morgonrock med kaffefläckar och raggisar på fötterna. Det märks att det börjar bli höst, kallt på kvällarna. Nu är det iofs dag, men jag har inte tagit av mig raggisarna sedan jag tog på dom igår.
Japp, det får bli mitt närmaste projekt.

Tjosan.

Tre små gummor skulle gå en gång..

på marknaden uti Nora.. Japp, det ska vi idag. På Noramarken.  Kan inte minnas att jag varit där någon gång. den kan ju iaf inte vara bättre än Kopparbergsmarken, det är ju säkert! :-)

Nu ska jag göra annat än att sitta här.
Tjingeling

Jävla FK.

Ringde dem ett antal veckor sedan om att jag ville ha papper så jag kunde ta över Peters föräldradagar. Det kommer automatiskt när det börjar närma sig, sa hon i telefonen.

Bra , tänkte och tyckte jag då såklart. Döm om min förvåning när det ramlar ner i min brevlåda 3 dagar innan jag ska få pengarna på kontot att jag inte hade kvar tillräkligt med dagar och behövde skriva på papper så jag fick Peters dagar. Jag skriver på snabbt, skickar in det dagen efter och inser ju nu att alla pengar inte kommer komma in på kontot i tid.

Så nu sitter jag här och är jävligt glad att Peter fått fet lön så vi kan betala räkningarna. Annars hade det gått åt helvete.

Förbannade Försäkringskassan. Om jag hade fått pappret när jag begärde hade det inte blivit så här.

Hallsberg..

Idag ska Peter till Hallsberg för att kolla på nått jobb. Jag och bebban åker med för att helt enkelt se nåt annat än gettot. annars vet jag inte vad som händer..


Jo... Lotta kommer i eftermiddag och tar Kate ut på äventyr. Igår hade hon och Sophie henne i några timmar. Kul att de gillar henne så mycket, skönt att vara barnledig i några timmar, då man bara kan slappa och ha det skönt.

Jag har fått dille på Monopol. Jag har det på mobilen. Attans vad sköj det är. :-D Och jag vinner varje gång, fy fan vad kassa de programmerade spelarna är. A och O är att ha alla stationer, sedan att trada gator deluxe och aldrig ta initiativ till tradingen, då vet man att motspelaren verkligen vill ha gatan och då kan man köra hårt. Hehe.. jag är bäst!

Igår röjde jag i sovrummet, skönt att få ordning på kläder och annan skit. fy

Jaha, ungen stängde av datorn, hur fan hon nu lyckades med det när man måste hålla in knappen en stund. Morra!!

Nu ska jag fixa iordning mig själv..

Hoj Hoj, eller cykel cykel som pappa tyckte då det begav sig..

Lidl.

Idag ska vi åka till Lidl och handla lite. Längesedan jag var där sist, hoppas jag gör något fynd. :-) Vet iaf att jag kommer köpa tvättlappar til bebban, de är bra de där Cienlapparna.

Nu är det bokat, jag och Annelie åker till Ullared den 6:e oktober.. Kuligt kuligt. Jäsingen vad det ska shoppas. :-) Och helgen innan är det Kopparbergsmarken, kan tänka att det blir lite då med. Jag ska iaf inhandla ett fårskinn till Kate som hon kan sitta på i vagnen i vinter. Sedan fick jag tips av Piia att köpa  siikoninlägg på marken också. *asg* Till ugnen alltså, som man har i botten så man inte behöver skrubba ihjäl sig om det blir kladd.

Fasen vad vitsig jag är..

Jag mår lite bättre nu, men snorar och hostar fortfarande. KAte är inte riktigt i form, hon har inte aptit som hon ska..

Hej hopp..

Ynk deluxe

Men tack och lov att Kate har världens bästa gudmor som kom och räddade mig. Hon ville att jag skulle följa med på prommis och handla och sedan fika hemma hos henne, men det orkade jag inte såklart. Men hon tog med sig bebban så det blev lugnt och skönt här hemma i några timmar så jag fick vila i lugn och ro i några timmar.

Jävligt märkligt hur ett litet knyte på ca 9 kilo kan ha sådan energi med feber på 38,1 grader.. Men jag ska egentligen inte klaga, vi har haft en jäkla tur med henne, det är ju första gången hon har feber och är sjuk. Nu när man är lite lugn i sig själv när det gäller henne så känns det inte som a big deal, jag vet ju när jag borde ringa sjukvården.

Orkade iaf ut en stund idag, men det var mest för att vi hade uttömt alla lugna lekmöjligheter inne och den lilla damen började blli väldans kinkig. Var riktigt feberduktig, masade mig til tvättstugan och bokade tvättid och knallade till Willys och handlade glass.
Gissa om det var gott med glass då i min ömmande äckliga hals.. :-) Peter lassade på massor till mig, mådde nästan illa efteråt. Men det var det värt...

Tanken är att jag nu egentligen skulle kolla på Daredevil på TV, men nu sover gubben i soffan och ungen i sin säng så tog en liten sväng här vid datorn istället. Jag vill också ligga i soffan ju! *tjurig* ;-)

Vi måste, måste skaffa en större soffa, jag blir galen. Jag vill ha an hörnsoffa så vi kan pilla på varandra när vi kollar på TV, ligga huvud mot huvud. Även om det är ganska fult så är det iaf vad jag vill ha. Så det så!


Sjuka.. :-(

Peter har smittat mig och bebban med halsont och feber. Bebban snorar så det står härliga till. Stackarn har det jobbigt när hon ska sova vilket gör att inte jag heller sover ordentligt. Ynk.

Vila nu..

Home again.

Då var man hemma i Öret igen, jäkligt skönt faktiskt.. Den svajande, tippande tältsängen hemma hos morsan & farsan är ingen höjdare att sova i.

Så jävla skönt att slippa jobba ett tag igen nu också, alltså jag har jobbat med skitbra människor, men det tar på krafterna att jobba natt med tanke på patientfördelningen bl.a. No more to say about that. Tystnadsplikten liksom.

Måste bara berömma Pauline som är som gjord att jobba inom vården, helt fantastiskt duktig, lugn och snäll. Hoppas verkligen att de låter henne jobba massor så hon kan plugga vidare och bli nått på riktigt inom vården, det passar hon som. Syrra eller nått.

Anna, min Anna med magen.. Så kul att träffa henne och Emma, med magen i tisdags. Nu har Anna börjat sitt nya jobb också, synd bara att de verkar vara tjuriga kärringar där med.. Men så är det nog på många arbetsplatser i Köppis. Många har börjat med något direkt efter skolan, aldrig varit någon annanstans och blir så jävla inrotade att det är skrämmande. Bittra sura fittor som borde få nått ordentligt så de blir som folk. Va fan, vidga vyerna lite, det finns liksom ett helt fantastiskt land utanför Bångbro och Ställdalen. Nu ska jag inte säga att Kopparberg och allt runtikring är helt ruttet, för det är det absolut inte. Jag älskar den där byhålan, jag gillar massor av människor där också, men det är mycket som inte är som det ska i den byn. Sorgligt nog.

Kate har numera 7 små gryn i munnen, hon är som en sprutande fontän emellanåt som helst ska gå hela tiden fastän hon inte ens kan stå själv.. HAha Skruttan..

Igår innan vi åkte hem åkte vi, farsan, jag och Kate till Arboga och hälsade på min farfar som fyllde 84 år i lördags. stort grattis till gubben som blev så jävla glad och överraskad när vi kom. Han visste inget i förväg ju. He he..

Peter får fortsätta jobba  där han är nu, de vill ha honom kvar. Jippie!! Jäklar vad skönt. :-)

Piia saknar jag, även om hon ringde i lördags och sa att hon drack vin på verandan.. Morra. Jag jobbade ju.. Men vi ska fanimig vina snart.

Nä.

Bye bye 4 nu.

Datorlös..

Därav ingn update.. Återkommer nästa vecka..

Ojsan..

Har visst inte skrivit på ett tag, men nätet har varit nere några dagar till förmån för blöjor och mat. Kate går först.Men nu börjar kulorna rulla så nu kanske vi slipper det omaket ett tag.

Jag har gjort massa aker, varit och ätit fin middag med Peter, vi var barnediga. Varit på födelsedagsfest. Men innan det, i torsdags träffade jag Anna på stan, det var den trevligaste dagen på länge. :-)

I natt ska jag jobba så jag ska åka till Köppis i eftermiddag. :-(

Nu ska jag trösta min ledsna dotter.. Varför blir hon alltid ledsen när man börjat skriva??

Hoj hoj

RSS 2.0